Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Το τρένο με τα ξωτικά: Το νέο μουσικό παραμύθι του Νίκου Ταβερναράκη.

Ο Νίκος Ταβερναράκης συνεχίζει την μουσική έκδοση των παραμυθιών και μετά από “Το Μαγικό Λυχνάρι και την Νεραιοδοχώρα” έρχεται να μας ταξιδέψει με ένα άλλο σύγχρονο παραμύθι.

Ένα σύγχρονο παραμύθι γεμάτο από όλες τις σκέψεις και τις λέξεις που μεγαλώνουν τα παιδιά τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

“Το τρένο με τα Ξωτικά” το νέο του τραγούδι – παραμύθι μας καλεί να ταξιδέψουμε και μαζί να ονειρευτούμε μα και να γνωρίσουμε μάγισσες, νεράιδες, ξωτικά, καλικάντζαρους, τον Άγιο Βασίλη και να δοκιμάσουμε μαζί μελομακάρονα και κουραμπιέδες. Ένα παραμυθένιο ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις, ένα ταξίδι με προορισμό τον καινούργιο χρόνο τον οποίο οι νεράιδες έχουν αναλάβει να τον μελώσουν. Ο Δημήτρης Ζαχαριουδάκης από τους Χαϊνηδες μέσα από την υπέροχη φωνή του στην ερμηνεία συνοδευόμενος από παιδικές φωνές και ο Νίκος Ταβερναράκης στους στίχους και στην μουσική μας ταξιδεύουν στην χώρα των παραμυθιών. Τα παραμύθια απλά μας λένε αλήθειες και τα παιδιά απλά ζούνε στα παραμύθια.

Συμμετέχουν τα παιδιά : Ζαχαριουδάκη Έλλη, Ταβερναράκη Φραντζέσκα & Ταβερναράκης Νικόλας
Κιθάρες, μεταλόφωνο : Δημήτρης Ζαχαριουδάκης
Μαντολίνο : Μιχάλης Σταυρακάκης
Μπεντίρ : Κώστας Μαρκάκης
Ντέφι με ζήλια, ιδιόφωνα : Γιάννης Χαρκούτσης

Στην ηχοληψία και στην mixi του ήχου ο Κώστας Μαρκάκης.

Ο Νίκος Ταβερναράκης ευχαριστεί από καρδιάς, τον Δημήτρη Ζαχαριουδάκη για την υπέροχη συνεργασία , τους μουσικούς , τα παιδιά που συμμετείχαν καθώς και τέλος τον Κώστα Μαρκάκη για την υπέροχη όπως πάντα ηχοληψία. “Το Τρένο με τα Ξωτικά”


culturenow.gr