Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Ινδία: Η IRCTC προσφέρει δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια στους επιβάτες του πολυτελούς τρένου Golden Chariot

Οι ινδικοί σιδηρόδρομοι προσφέρουν δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια! 
Ναι, και αυτή η προσφορά μπορεί να αξιοποιηθεί από οποιονδήποτε. Σύμφωνα με τις αναφορές, η Ινδική Εταιρεία Σιδηροδρόμων και Τουρισμού (IRCTC) έχει κάνει μια εξαιρετική προσφορά και προσφέρει δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια σε όσους επιλέγουν πολυτελή τουριστικά πακέτα στο Golden Chariot.

Αναφερόμενος σε αυτό, ο Περιφερειακός Διευθυντής του IRCTC, MPS Raghav, δήλωσε ότι δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για τον εγχώριο τομέα από και προς τη Μπανγκαλόρ προς το Chandigarh προσφέρονται σε όσους επιλέγουν το Golden Chariot, ένα πολυτελές τρένο.

Πρόσθεσε ότι ο IRCTC ξεκίνησε δύο δρομολόγια, δηλαδή, αναχωρώντας από το Μπανγκαλόρ και καλύπτοντας προορισμούς όπως η Κεράλα, η Καρνατάκα, το Ταμίλ Ναντού και η Γκόα, και στη συνέχεια επιστρέφει στο Μπανγκαλόρ. Σε κάθε ταξιδιώτη που επιλέγει το υψηλότερο πακέτο των δύο δρομολογίων, θα έχει δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια.

Ο Shubham Arya, Εκπρόσωπος Τουρισμού και Μάρκετινγκ για το IRCTC, δήλωσε ότι θα είναι ευέλικτοι κατά την κράτηση των ημερομηνιών των εισιτηρίων, οι οποίες θα είναι ανάλογα με τη ζήτηση του επιβάτη. Πρόσθεσε ότι μπορεί να γίνει σε δύο ή τρεις ημέρες νωρίτερα ή ακόμη και δύο έως τρεις ημέρες μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας Golden Chariot. Ενημέρωσε ότι ο ναύλος δωρεάν αεροπορικών μεταφορών θα είναι μεταξύ Chandigarh-Bengaluru-Chandigarh.



Όσον αφορά το πολυτελές τρένο Golden Chariot, παρέχει ένα συνδυασμό ταξιδιωτικών προορισμών και έρχεται ενισχυμένο με υπερσύγχρονες ανέσεις επί του συρμού. Όσοι ταξιδεύουν θα ταξιδέψουν σε βασιλικό στιλ, σε πούλμαν που πήραν το όνομά τους από διάσημες δυναστείες που κυβέρνησαν τη Νότια Ινδία για αιώνες.

Αυτό το πολυτελές τρένο διαθέτει πολλά βελτιωμένα νέα χαρακτηριστικά, όπως ανακαινισμένα δωμάτια και μπάνια, έπιπλα ταπετσαρίας, κομψές κουρτίνες και πολλά άλλα. Τα δωμάτια διαθέτουν έξυπνες τηλεοράσεις, μαζί με μια ποικιλία συνδρομών με δυνατότητα Wi-Fi για να διασφαλίσουν ότι οι επισκέπτες θα έχουν πλήρη ψυχαγωγία στο δωμάτιο.

Συστήματα συναγερμού πυρκαγιάς και CCTV έχουν επίσης προστεθεί για περισσότερη ασφάλεια. Στη συνέχεια, υπάρχουν επιλογές σπα επί του τρένου και σύγχρονες μηχανές έλξης. 

https://timesofindia.indiatimes.com/travel/travel-news/irctc-is-giving-away-free-air-tickets-to-passengers-of-luxury-train-golden-chariot/as80360355.cms

Επιμέλεια: Χρήστος Γιαννακίδης