Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Σταθμός Λιανοκλαδίου: 40χρονος ήθελε να… “κολατσίσει” και έχασε το τρένο της “διαφυγής”!

Φωτο αρχείου

Με χειροπέδες κατέληξε μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ένας 40χρονος στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λιανοκλαδίου Φθιώτιδας

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός, σήμερα (23-02-2019) μεταμεσονύχτιες ώρες στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λιανοκλαδίου Φθιώτιδας, κατηγορούμενος για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα χθες αργά το βράδυ, περιπολούντες αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ενημερώθηκαν για διενέργεια αναζητήσεων στην ανωτέρω περιοχή, όπου εντόπισαν τον 40χρονο να εξέρχεται από τον χώρο του κυλικείου του Σταθμού.

Όπως διαπιστώθηκε, ο συλληφθείς είχε παραβιάσει την είσοδο του κυλικείου και είχε προβεί στην αφαίρεση μικρού χρηματικού ποσού, πακέτων τσιγάρων, τροφίμων, οινοπνευματωδών ποτών και φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν δίπλωμα οδήγησης και κάρτα ανάληψης μετρητών τραπέζης, τα οποία είχε νωρίτερα αφαιρέσει από ανασφάλιστο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο σε πυλωτή οικίας της περιοχής.

Τα ανωτέρω προϊόντα κλοπών αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους, ενώ στη κατοχή του βρέθηκε επίσης και κατασχέθηκε μία ραπτομηχανή, η προέλευση της οποίας διερευνάται.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

lamianow.gr