Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΙΣ 05/02/2019.


Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής Εκλογών.

Την ΤΡΙΤΗ 05 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 θα πραγματοποιηθούν οι επαναληπτικές εκλογές για την ανάδειξη του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΣΕ σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 3965/2011.
Αφού κανείς από τους υποψηφίους δε συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία των έγκυρων ψηφοδελτίων στις εκλογές της 29/1/2019, οι εκλογές θα επαναληφθούν. 

Οι δύο υποψήφιοι είναι οι: 

ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 
ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στους ίδιους χώρους που πραγματοποιήθηκαν οι προηγούμενες, δηλαδή στα εννέα (9) εκλογικά τμήματα: ΚΑΡΟΛΟΥ, Σ.ΣΤ. ΑΘΗΝΑΣ, ΠΑΤΡΑΣ, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΛΑΡΙΣΑΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, Σ.Σ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΡΑΜΑΣ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ με ώρα έναρξης στις 09.00’ και ώρα λήξης 16.00’. Εκτός της Δράμας με ώρα έναρξης 08.00’ και ώρα λήξης 11.00’, που θα μεταφερθεί κατόπιν στην Αλεξανδρούπολη ώστε να συνεχιστούν οι εκλογές στον οικείο νομό με ώρα έναρξης 13.00’ και λήξη 16.00’. 

Ε Π Α Ν Α Λ Α Μ Β Α Ν Ο Υ Μ Ε: 

Ø Προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, λόγω της φύσεως της εργασίας τους στον ΟΣΕ, μπορούν να ψηφίσουν εφόσον υπάρξει ταυτοπροσωπία έχοντας μαζί τους το βιβλιάριο ασθενείας, και την αστυνομική τους ταυτότητα, ή την υπηρεσιακή τους ταυτότητα ή το δίπλωμα οδήγησης συμπληρώνοντας ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ υπεύθυνη δήλωση ότι ψήφισαν. 

Ø Οι εργαζόμενοι που απουσιάζουν από τον τόπο εργασίας τους, μπορούν να ψηφίσουν σε διαφορετικό εκλογικό τμήμα από αυτό που είναι εγγεγραμμένοι, υπογράφοντας σχετική υπεύθυνη δήλωση του ν.1599 (ότι δεν έχουν ψηφίσει στο τμήμα που ανήκουν). 

Ø Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ (τακτικό και έκτακτο προσωπικό). 

Συναδέλφισσες συνάδελφοι, 

Σας καλούμε να δώσετε όλοι δυναμικό παρόν με τη συμμετοχή σας στις εκλογές. 


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.


Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΕΤΡΟΣ
ΒΡΕΤΤΑ ΙΩΑΝΝΑ
ΜΠΕΛΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ