Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού.


Λόγω πτώσης της τάσης του ρεύματος

Σοβαρές καθυστερήσεις, μέχρι και διακοπή δρομολογίων έχει προκαλέσει η έντονη κακοκαιρία από τον κυκλώνα «Ξενοφών» στον προαστιακό σιδηρόδρομο, λόγω των ισχυρών ανέμων, αλλά και προβλημάτων με την ηλεκτροδότηση.
Τα σοβαρά προβλήματα ξεκίνησαν από το απόγευμα της Πέμπτης σε όλο το δίκτυο και συνεχίζονται σήμερα Παρασκευή, μέχρι και αυτή την ώρα. 

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ μέχρι και τις 10 το πρωί της Παρασκευής τα δρομολόγια του Προαστιακού, λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση, δεν πραγματοποιούνταν από και προς το αεροδρόμιο. Επίσης, και στο δίκτυο Πειραιά - Αθηνών. 

«Συνεργεία του ΟΣΕ εργάζονται για την αποκατάσταση των προβλημάτων στην υποδομή. Ήδη, από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δρομολογήθηκε συρμός του Προαστιακού από Αεροδρόμιο προς Πειραιά, από Λιόσια προς Αεροδρόμιο, από Πειραιά προς Αεροδρόμιο και εντός ολίγου από Κιάτο προς Αθήνα & Πειραιά», επισημαίνεται στην τελευταία ανακοίνωση. 

Το Αεροδρόμιο Αθηνών, μέσω νεότερης ανακοίνωσης, πληροφορεί ότι βρίσκονται σε κανονική λειτουργία Μετρό και Προαστιακός από και προς το αεροδρόμιο. 


protothema.gr