Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Προβλήματα από την απομάκρυνση της γέφυρας μεταξύ ΜΑΙ και ΑΙΡ επισημάνει με επιστολή του ο Σ.Σ. "Λαρισαϊκός".

Με επιστολή του προς τις διοικήσεις του ΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ καθώς και σε υπηρεσιακούς παράγοντες, ο Σύνδεσμος Σιδηροδρομικών "Λαρισαϊκός" επισημαίνει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με την απομάκρυνση της γέφυρα που ένωνε τον σιδηροδρομικό σταθμό του Αγίου Ιωάννη και το εργοστάσιο του ΜΑΙ.
Στην επιστολή του ο Σύνδεσμος αναφέρει:

"Με το γράμμα που σας είχαμε στείλει στις 6/6/2017 σας ενημερώναμε για την αντίθεση μας να αποκοπεί το μηχανοστάσιο του ΜΑΙ από τον σταθμό του Αγ. Ιωάννη Ρέντη με την πτώση της γέφυρας που ένωνε τους δύο εργασιακούς χώρους. 
Είκοσι περίπου μέρες από την πτώση της γέφυρας και δεν έχετε ακόμα αποστείλει υπηρεσιακό έγγραφο που θα υποδεικνύει στους εργαζόμενους από ποιά ασφαλή δίοδο θα μετακινούνται από το μηχανοστάσιο στον σταθμό και αντίθετα. 
Σας ενημερώνουμε ότι εκτός τους συναδέλφους, μετακινούνται στον χώρο και εργαζόμενοι όπως της φύλαξης και του καθαρισμού αλλά και συμβασιούχοι της ΕΕΣΣΤΥ και ο χώρος του Αγ. Ιωάννη Ρέντη είναι χώρος ελιγμών. 
Σας ενημερώνουμε ότι με την πτώση της γέφυρας έχει καταργηθεί και ο φωτισμός στο μεγαλύτερο τμήμα του σταθμού έτσι τις απογευματινές και νυκτερινές ώρες πραγματοποιούνται ελιγμοί το σκοτάδι. 
Σας αναφέρουμε τα παραπάνω γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος με σοβαρές σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές για το τροχαίο υλικό. 
Παρακαλούμε τον συνάδελφο Παναγιώτη Κλειδόπουλο που είναι εργαζόμενος στο μηχανοστάσιο και βρίσκεται ψηλά στην υπηρεσιακή ιεραρχία του χώρου να μεριμνήσει για την ασφαλή μετακίνηση των συναδέλφων της ΕΕΣΣΤΥ".


                                              ΓΙΑ ΤΟΝ Σ.Σ. "ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ"

                                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                         ΝΙΚ.ΤΣΙΚΑΛΑΚΗΣ                    ΒΑΣ. ΒΕΛΑΩΡΑΣ