Πέμπτη 31 Ιουλίου 2025

Διακόπτονται προσωρινά τα δρομολόγια στη γραμμή Θεσσαλονίκη-Σέρρες-Θεσσαλονίκη λόγω εργασιών.

 
Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό, ότι από το Σάββατο 2 Αυγούστου έως και την Δευτέρα 4 Αυγούστου, διακόπτονται προσωρινά τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στη γραμμή Θεσσαλονίκη-Σέρρες-Θεσσαλονίκη, λόγω έκτακτων τεχνικών εργασιών, που εκτελεί ο Διαχειριστής Υποδομής Ο.Σ.Ε.

Ειδικότερα, το Σάββατο 2 Αυγούστου και την Κυριακή 3 Αυγούστου δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 1634,1635 και την Δευτέρα 4 Αυγούστου δεν θα εκτελεστούν τα πρωινά δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 3632 και 3633.

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, τα δρομολόγια των παραπάνω αμαξοστοιχιών θα πραγματοποιούνται με λεωφορεία, χωρίς ενδιάμεσες στάσεις στους σταθμούς Νέα Φιλαδέλφεια Τούμπας, Γαλλικός, Πεδινό, Μεταλλικό, Χέρσος, Δοϊράνη, Στρυμώνας και Σκοτούσσα.