Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Στον Εισαγγελέα ο Μπάμπης Ζάχος- Κατεστραμμένη η σιδηροδρομική γραμμή από Βόλο προς Αγριά.

Ο δημοτικός σύμβουλος έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας και στον ΟΛΒ

Αναφορά στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου για την κατάσταση της σιδηροδρομικής γραμμής από τον Βόλο προς την Αγριά κατέθεσε ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Μπάμπης Ζάχος επισυνάπτοντας και φωτογραφίες από διάφορα σημεία που καταδεικνύουν την τραγική κατάσταση που επικρατεί και εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για όσους διέρχονται των σημείων.

magnesianews.gr

Ειδικότερα, ο κ. Ζάχος αναφέρει στην επιστολή του στο Εισαγγελέα ότι «Με την παρούσα επιστολή (ΥΠΌΜΝΗΜΑΤΙΚΗ Αναφορά ) σας κάνω γνωστό ότι κατά μήκος της Εθνικής Επαρχιακής οδού Βόλου Αγριάς στην όδευση της Σιδηροδρομικής γραμμής το έδαφος σε πολλά σημεία έχει υποχωρήσει δημιουργώντας μικρούς κρατήρες πολύ επικίνδυνους τόσο για τους περιπατητές όσο για τα δίκυκλα. Ο ΟΣΕ στον οποίο ανήκει χώρος παρά τις αλλεπάλληλες οχλήσεις δεν έχει ανταποκριθεί έτσι ο κίνδυνος σοβαρού ΑΤΥΧΉΜΑΤΟΣ παραμένει ορατός και πάση θυσία πρέπει να αποφευχθεί.

Παρακαλώ για τις σχετικές εκ μέρους σας ενέργειες».


Επίσης, όπως κάνει γνωστό ο κ. Ζάχος, εστάλη επιστολή διαμαρτυρίας στον ΟΛΒ για την κατάσταση που επικρατεί όταν όπως τονίζει «με σχετικά μικρό κυματισμό αλλά πολύ περισσότερο όταν επικρατούν νότιοι άνεμοι τα νερά των κυμάτων κτυπούν ανελέητα τα αυτοκίνητα η τα δίκυκλα και καλύπτουν όλο το οδόστρωμα ο Εθνικός Δρόμος Βόλου Αγριάς καθίσταται απροσπέλαστος η ζημιά που γίνεται στα πάσης φύσεως οχήματα είναι αρκετή ο κίνδυνος δε ατυχήματος μεγαλύτερος».

sidirodromikanea.blogspot.com