Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Τραγικό: Πατέρας και γιος πιασμένοι χέρι χέρι, αυτοκτονούν πέφτοντας μπροστά σε τρένο στο Bhayandar της Βομβάης

Το βίντεο CCTV δείχνει το δίδυμο να κρατιέται χέρι-χέρι και να βρίσκεται στις ράγες γύρω στις 11.30 το πρωί της Δευτέρας.


Ένας 60χρονος άνδρας και ο 33χρονος γιος του φέρεται να αυτοκτόνησαν μπροστά σε ένα τρένο στο Bhayandar τη Δευτέρα. Το περιστατικό καταγράφηκε από CCTV.

indianexpress.com

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεκρός Harish Mehta και ο γιος του Jay Mehta, κάτοικοι της Nalasopara. Ωστόσο, η αστυνομία δεν έχει ακόμη εξακριβώσει τα ακριβή αίτια.


Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του περιστατικού δείχνει το δίδυμο να κρατιέται χέρι χέρι και να βρίσκεται στις ράγες γύρω στις 11.30 το πρωί της Δευτέρας. Εθεάθησαν για πρώτη φορά να περπατούν στην πλατφόρμα 6.

Αργότερα, πήδηξαν στην πίστα. Όταν πλησίασε ένα τοπικό τρένο, ξάπλωσαν στη γραμμή. Ο αυτοκινητιστής έβαλε φρένο, αλλά μάταια.

Προσωπικό της Κυβερνητικής Αστυνομίας Σιδηροδρόμων του Βασάι (GRP) και του RPF μετέφερε τα πτώματα στο νοσοκομείο για νεκροψία. Το GRP έχει καταγράψει αναφορές θανάτου από ατύχημα.

Στην τσέπη του Χάρις βρέθηκε ένα σημείωμα που δεν κατηγορούσε κανέναν για το ακραίο βήμα τους. Η γυναίκα του Χάρις είχε πεθάνει από τον Covid ενώ ο Τζέι παντρεύτηκε μόλις πριν από έξι μήνες.

sidirodromikanea.blogspot.com