Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Πετάξτε στη Γερμανία και ταξιδέψτε σε 25 διαφορετικές πόλεις με τρένο με ένα εισιτήριο — Δείτε πώς

Η United συνεργάστηκε με τη γερμανική σιδηροδρομική γραμμή Deutsche Bahn για να προσφέρει ένα μόνο εισιτήριο τόσο για αεροπορικά όσο και για σιδηροδρομικά ταξίδια.
Εικόνα: Helmut Fricke/Getty Images

Η United Airlines διευκολύνει τους ταξιδιώτες να επιβιβαστούν σε τρένο στην Ευρώπη, συνεργαζόμενη με τον Όμιλο Lufthansa και την Deutsche Bahn για τη δημιουργία ενός ενιαίου εισιτηρίου τόσο για αεροπορικά όσο και για σιδηροδρομικά ταξίδια.

Η νέα συνεργασία, η οποία τέθηκε σε ισχύ πρόσφατα, θα επιτρέψει στους ταξιδιώτες που πετούν μέσω του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης να αγοράσουν ένα μόνο εισιτήριο που περιλαμβάνει ένα τρένο για να συνεχίσουν σε 25 διαφορετικές πόλεις στη Γερμανία καθώς και στη Βασιλεία, Ελβετία, σύμφωνα με τη Γιουνάιτεντ. Το ενσωματωμένο εισιτήριο θα έχει επίσης έναν ναύλο που περιλαμβάνει όλα τα σκέλη του ταξιδιού.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ταξίδι με ένα εισιτήριο στη Γερμανία

«Η σύνδεση καταπληκτικών μερών και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη», δήλωσε ο Stefan Kreuzpaintner, ανώτερος αντιπρόεδρος δικτύου, συμμαχιών και συνεργασιών της Deutsche Lufthansa AG. «Μαζί με τους συνεργάτες μας, επεκτείνουμε σταθερά τις διατροπικές υπηρεσίες μας τα τελευταία χρόνια σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες… Προσφέρει στους ταξιδιώτες από και προς τις ΗΠΑ ένα άνετο, άνετο ταξίδι – ένα πραγματικό προϊόν premium».

Οι ταξιδιώτες που κάνουν κράτηση ενός από αυτά τα ενσωματωμένα εισιτήρια μπορούν να λάβουν την κάρτα επιβίβασης τόσο για την πτήση όσο και για το τρένο τους κατά το check-in. Έχουν επίσης τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στο χειρισμό αποσκευών προτεραιότητας και σε άλλες υπηρεσίες στην περιοχή check-in της AiRail στη διεύθυνση < /span>Αεροδρόμιο Φρανκφούρτης.

Τα μέλη του United MileagePlus μπορούν επίσης να κερδίσουν μίλια για το σιδηροδρομικό τμήμα του σιδηροδρομικού/αεροπορικού τους εισιτηρίου και οι επιλέξιμοι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στα σαλόνια της Deutsche Bahn.

Ως πρόσθετο προνόμιο, αυτά τα εισιτήρια διαθέτουν προστασία μεταφοράς και σύνδεσης σε περίπτωση καθυστέρησης ή βλάβης.

Τα τρένα είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να μετακινηθείτε στην Ευρώπη μόλις προσγειωθείτε με μια μεγάλη ποικιλία από τρένα μεταξύ των πόλεων έως μεγαλύτερες γραμμές όπως το Eurostar.

Από την πλευρά της, η Deutsche Bahn λειτουργεί περισσότερα από 40.000 τρένα κάθε μέρα σε 5.700 σιδηροδρομικούς σταθμούς. Η εταιρεία, μαζί με τον Γάλλο ομόλογό της, αναπτύσσει επίσης μια σύνδεση υψηλής ταχύτητας μεταξύ Παρίσι και Βερολίνου που θα συνδέει άμεσα τις δύο μεγάλες πόλεις σε 7 ώρες.

.travelandleisureasia.com
sidirodromikanea.blogspot.com