Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Τρεις λόγοι για να μπεις στο μετρό της Αθήνας αυτό το καλοκαίρι

Αλήθεια, πόσες φορές -μέσα στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου- έχεις αναρωτηθεί πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή σου αν διέθετες τη σούπερ δύναμη της τηλεμεταφοράς;

Διότι μπορεί η αναμονή σου στο μετρό και το πέρασμα από σταθμό σε σταθμό να μην είναι η πιο ευχάριστη διαδικασία, ειδικά μετά από μία γεμάτη ημέρα στο γραφείο, όμως το φετινό καλοκαίρι σου έχουμε ευχάριστα νέα!

Βλέπεις, πλέον μπορείς να αξιοποιήσεις τον χρόνο εντός του μετρό προς όφελός σου. Τι σημαίνει αυτό; Πως αν μέχρι σήμερα έφευγες εξαντλημένη από το γραφείο και το μόνο που σκεφτόσουν είναι το πώς θα περνούσε η ώρα, μέχρι να βρισκόσουν ξανά στο σπίτι σου, ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις.

Διότι το φετινό καλοκαίρι υπάρχουν τρεις εξαιρετικοί λόγοι για να μπεις στο μετρό και να απολαύσεις τη διαδρομή στο έπακρο, χάρη στις μοναδικές εμπειρίες που θα σου προσφέρει η Melissa. Είσαι έτοιμη να μάθεις περισσότερα; Συνέχισε να διαβάζεις και θα με θυμηθείς!

Επισκέψου μία ενδιαφέρουσα έκθεση φωτογραφίας εντός του μετρό

Κακά τα ψέματα! Σε μία καθημερινότητα με απανωτά meetings και long distances, τα προσωπικά μας ενδιαφέροντα μπαίνουν συνήθως «σε δεύτερη μοίρα». Ποια από εμάς, άλλωστε, μπορεί να πάει θέατρο ή σινεμά, να επισκεφτεί ένα μουσείο ή να ανακαλύψει μία νέα έκθεση φωτογραφίας, ενώ ο χρόνος «τρέχει» πιο γρήγορα από εκείνη; Κι όμως αυτό το καλοκαίρι, δεν χρειάζεται να αλλάξεις την everyday routine σου για να ανακαλύψεις τον φωτογράφο Τάσο Βρεττό, ο οποίος σε ταξιδεύει μέσα από τον φακό του στην ιστορία του αγαπημένου σου brand.

Διότι από τις 10 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου, το μετρό της Αθήνας «ντύνεται» στα χρώματα της Melissa και μετατρέπεται σε εκθεσιακό χώρο. Με συνοδοιπόρο τον γνωστό φωτογράφο που περιηγήθηκε στον θεσσαλικό κάμπο και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Melissa στη Λάρισα, θα έχεις την ευκαιρία να δεις ένα φωτογραφικό «λεύκωμα» με αυθεντικό υλικό, που θα σε παρασύρει στο συναρπαστικό της ταξίδι.

Ανακάλυψε την επόμενη λαχταριστή συνταγή σου μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου

Και επειδή δεν γίνεται να δεις το «άλμπουμ» του φωτογράφου Τάσου Βρεττού, που αναδεικνύει μοναδικά τη φροντίδα και το μεράκι που χρειάζεται ο καρπός του σιταριού για να καταλήξει σε ένα πλούσιο πιάτο ζυμαρικών άριστης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας, δίχως να ανυπομονείς να γευτείς ένα χορταστικό γεύμα, ιδού η λύση: Όσο θα βρίσκεσαι στο μετρό, βρες την επόμενη λαχταριστή συνταγή που θα δημιουργήσεις στην κουζίνα σου, πάντα φυσικά με την «υπογραφή» της Melissa. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για μία καλοκαιρινή βραδιά στο μπαλκόνι παρέα με τον σύντροφο ή τις φίλες σου;

Τράβηξε τις πιο instagrammable φωτογραφίες και ανανέωσε τη συλλογή σου

Αν είσαι insta girl, τότε πιθανότατα από τις φωτογραφίες σου στα social media δεν λείπουν οι γαστρονομικές εξερευνήσεις σου. Αυτό το καλοκαίρι όμως, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις level up στον προσωπικό σου λογαριασμό, ποστάροντας αληθινές εικόνες από ανθρώπους και τοπία, που αποτυπώνουν τους άρρηκτους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της Melissa, αλλά και των παραγωγών της Ακαδημίας Σίτου Melissa, σε μία ιστορία αγάπης για ποιοτικά ζυμαρικά. Και όλα αυτά χάρη στη νέα συσκευασία της Melissa που στάθηκε η αφορμή για την έκθεση φωτογραφίας, που θα γίνει το επόμενο post σου, πριν ακόμη προλάβεις να βάλεις τα κλειδιά στην πόρτα του σπιτιού σου.

Το φετινό καλοκαίρι, με παρακαταθήκη τη γνώση και την εμπειρία τριών γενεών και με αφορμή το φωτογραφικό «άλμπουμ» του Τάσου Βρεττού, η Melissa ατενίζει το μέλλον με σεβασμό στο παρελθόν και τις διαχρονικές της αξίες. Ισορροπώντας ανάμεσα στην υπάρχουσα εικόνα και την ιστορία της εταιρείας και υπογραμμίζοντας τη νέα εποχή στην οποία εισέρχεται, η Melissa συναρπάζει όχι μόνο με την αγαπημένη της γεύση, αλλά και με την εικόνα της και μετατρέπεται στην προσωπική επιλογή του καταναλωτή. Σπεύσε να την ανακαλύψεις!

queen.gr
sidirodromikanea.blogspot.com