Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Το Orient-Express κάνει ντεμπούτο σε νέες, ονειρεμένες ευρωπαϊκές διαδρομές με πανέμορφα αρτ ντεκό τρένα.

Το Orient Express ξεκίνησε την υπηρεσία το 1883 και καλωσόρισε επισκέπτες από Τολστόι και Τρότσκι έως Τζούντι Ντεντ και Τζόνι Ντεπ.

Τώρα είναι η σειρά σας να ξεκινήσετε καθώς η σιδηροδρομική γραμμή ξεκινά νέες διαδρομές σε όλη την Ευρώπη. Επιπλέον, εάν θέλετε πραγματικά να προγραμματίσετε το ταξίδι μιας ζωής, κάντε κράτηση σε μία από τις τρεις νέες Grand Suites - τη Βιέννη, την Πράγα και τη Βουδαπέστη - που κάνουν το ντεμπούτο τους αυτή τη σεζόν.

Φωτογραφία ευγενική προσφορά του Belmond Venice Simplon-Orient-Express

Ίσως γνωρίζετε το Orient-Express για το ταξίδι από το Λονδίνο στη Βενετία. Ωστόσο, υπάρχουν περισσότερες διαδρομές για εξερεύνηση.

Τα περισσότερα πακέτα είναι μια νύχτα και διαμετακόμιση μεταξύ δύο από τις πιο συναρπαστικές πόλεις της Ευρώπης. (Υπάρχει επίσης μια εκδρομή τεσσάρων διανυκτερεύσεων στο Λονδίνο στη Βενετία τον Απρίλιο του 2021, αλλά έχει εξαντληθεί. Καλέστε τον Belmond για να μπείτε στη λίστα αναμονής για αυτό.

Διανυκτερεύσεις τρένων, τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε με διαμονή σε ξενοδοχεία Belmond, ταξιδεύουν μεταξύ:
Λονδίνο – Βενετία
Λονδίνο – Βερόνα
Παρίσι – Βενετία
Παρίσι – Βερόνα
Φωτογραφία ευγενική προσφορά του Belmond Venice Simplon-Orient-Express

Μπορείτε να ταξιδέψετε στο Venice Simplon-Orient-Express στην Ευρώπη από τον Μάρτιο έως το Νοέμβριο και η εταιρεία τρένων προσφέρει επίσης ένα ετήσιο ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη.

Αυτά τα ταξίδια ξεκινούν περίπου 4.000 βρετανικές λίρες ανά επιβάτη.

Αντρέα Μ. Ροτόντο
https://thepointsguy.com/news/new-europe-routes-venice-simplon-orient-express-train/

Επιμέλεια: Χρήστος Γιαννακίδης