Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Σύλλογος Φίλων του Σιδηροδρόμου Αθήνας στηρίζει το αδελφό σύλλογο Τρικάλων.

Ο Σύλλογος Φίλων του Σιδηροδρόμου με έδρα την Αθήνα στηρίζει και προσυπογράφει την διαμαρτυρία – έκκληση του Συλλόγου Φίλων του Σιδηροδρόμου Τρικάλων για άμεση αποκατάσταση από τον Ο.Σ.Ε. των ζημιών που προκλήθηκαν από την πρόσφατη θεομηνία στην σιδηροδρομική γραμμή Παλαιοφαρσάλου – Καλαμπάκας.
 
Αλλά ζητάει επί πλέον και την πύκνωση των προγραμματισμένων δρομολογίων από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, μετά την επισκευή των ζημιών, με την δρομολόγηση, εκτός από την αμαξοστοιχία 884/885 και μιας αμαξοστοιχίας IC μεταξύ Αθήνας και Καλαμπάκας, σε συνδυασμό με την αύξηση και των τοπικών δρομολογίων. 
Οι κάτοικοι της Δυτικής Θεσσαλίας και οι επισκέπτες της περιοχής στηρίζουν το τραίνο και ταξιδεύουν με αυτό, γι’ αυτό και απαιτούν να έχουν καλύτερη εξυπηρέτηση, όταν μάλιστα η γραμμή Παλαιοφαρσάλου – Καλαμπάκας είναι μία από τις ποιο σύγχρονες στην Ελλάδα, για την ανακατασκευή της οποίας η Πολιτεία δαπάνησε μεγάλα ποσά.
Σιδηρόδρομος δεν είναι μόνο ο κεντρικός άξονας, η δε ΤΡΑΙΝΟΣΕ πρέπει, να αποβλέπει και στην καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των περιοχών που εξυπηρετεί ως μοναδικός πάροχος μεταφορικού έργου. 


Το Δ.Σ. του Σ.Φ.Σ.