Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Χαμός στο σταθμό μετρό στο Σύνταγμα – Πως κινούνται μετρό, λεωφορεία και ηλεκτρικός.


Το... αδιαχώρητο στον σταθμό του μετρό στην πλατεία Συντάγματος. Δείτε όλα τα δρομολόγια μετρό, λεωφορείων και ηλεκτρικού.

Το… αδιαχώρητο παρατηρείται στους σταθμούς μετρό τις τελευταίες ώρες, καθώς οι Αθηναίοι προσπαθούν να μετακινηθούν με μέσα μαζικής μεταφοράς για τα ψώνια των ημερών, ενώ τα δρομολόγια του μετρό αλλά και των λεωφορείων είναι μειωμένα. Καθώς πλησιάζουμε την Πρωτοχρονιά, τροποποιούνται όπως κάθε χρόνο τα δρομολόγια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας λόγω εορταστικής περιόδου.

Τα δρομολόγια για λεωφορεία, Τρόλεϊ και τραμ

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει ότι κατά τις ημέρες αργίας, όπως την 1η Ιανουαρίου 2020 και 6η Ιανουαρίου 2020, θα ισχύσει πρόγραμμα δρομολογίων Κυριακής και αργιών για τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ. Στις 31/12/2019, 02/01/2020 και 3/1/2020 θα εφαρμοστεί έκτακτο πρόγραμμα δρομολόγησης. Δείτε εδώ ποια θα είναι τα δρομολόγια του τραμ.

Πως θα κινηθούν ΗΣΑΠ και Μετρό

Έως και τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2019, θα ισχύουν ειδικά δρομολόγια για τη γραμμή του ΗΣΑΠ και του μετρό. Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα δρομολόγια ΗΣΑΠ και μετρό.

newsit.gr