Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Για "συναλλαγή" Κώστα Σπηλιόπουλου με Κυριάκο Μητσοτάκη κάνουν λόγο στο ΚΙΝΑΛ.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν και τυπικά οι πληροφορίες και ανακοινωθεί και επισήμως ότι ο πρώην “πράσινος” υπουργός αναλαμβάνει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στον ΟΣΕ.
Το αντάρτικο στην Περιφέρεια και η στήριξη στον Β΄ Γύρο του Νεκτάριου Φαρμάκη, που έδωσε τη νίκη στον “γαλάζιο” υποψήφιο απέναντι στον Απόστολο Κατσιφάρα. Η μάχη κατά του ΚΙΝΑΛ, ώστε να μην βγει βουλευτής ο Γιώργος Παπανδρέου!

Οργή επικρατεί στη Χαριλάου Τρικούπη μετά τα δημοσιεύματα πως ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υφυπουργός επί κυβερνήσεων Σημίτη Κώστας Σπηλιόπουλος ορίζεται πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στον ΟΣΕ.

Ο Κ. Σπηλιόπουλος, διαφωνώντας με την αποδοχή της στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ από τον “πράσινο” Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα στη Δυτική Ελλάδα, κατέβηκε “αντάρτης” υποψήφιος ο ίδιος. Παρά, μάλιστα, την κάθοδο της Φώφης Γεννηματά στην περιοχή, στον Β΄ Γύρο, ο ίδιος και ο συνδυασμός του, στήριξαν ευθέως τον Νεκτάριο Φαρμάκη, τον υποψήφιο της ΝΔ κόντρα στον Απ. Κατσιφάρα, δίνοντάς του ουσιαστικά και τη νίκη.

Στη Χαριλάου Τρικούπη αναμένουν την επίσημη ανακοίνωση του ορισμού του Κ. Σπηλιόπουλου στη θέση του Προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΣΕ (τα σχετικά δημοσιεύματα, άλλωστε, δεν διαψεύστηκαν από τον ίδιο), ώστε να εκδώσουν σκληρή ανακοίνωση, στην οποία -όπως τονίζουν αρμόδιες πηγές- θα κάνουν λόγο για “συναλλαγή” μεταξύ του πρώην βουλευτή και της ηγεσίας της ΝΔ. Στο Κίνημα Αλλαγής, μάλιστα, γνωρίζουν πως υπάρχουν και κάποια άλλα “πράσινα” στελέχη -μεταξύ των οποίων και ένας ή δυο πρώην βουλευτές και υπουργοί- που προετοιμάζουν το έδαφος προκειμένου να περάσουν σιγά-σιγά στο “γαλάζιο” στρατόπεδο και με την αντίδραση που ετοιμάζουν για τον Κώστα Σπηλιόπουλο επιδιώκουν να τους ...κόψουν τον βήχα!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, εμφανίζουν και οι πληροφορίες που διαθέτουν τα “Παιχνίδια Εξουσίας” και οι οποίες δεν επιδέχονται διάψευσης, ότι την προεκλογική περίοδο ο Κώστας Σπηλιόπουλος και άλλα στελέχη του συνδυασμού του (μεταξύ αυτών και ο πρώην νομάρχης Δημήτρης Κατσικόπουλος) πρωτοστάτησαν παρασκηνιακά ώστε να μην ψηφιστεί το Κίνημα Αλλαγής. Το ...επιχείρημα ήταν να μην βγάλει έδρα το ΚΙΝΑΛ στην Αχαΐα, γιατί τότε θα βγει βουλευτής ο Γιώργος Παπανδρέου! Και ο μεν Κ. Σπηλιόπουλος υπήρξε “σημιτικός”. Ο Δ. Κατσικόπουλος, όμως, υπήρξε επικεφαλής των δυνάμεων του Άκη Τσοχατζόπουλου στην περιοχή και, αργότερα, θερμός υποστηρικτής του Γιώργου Παπανδρέου! Άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΡΗΣ
news247.gr