Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Νεαρή Ρωσίδα σκοτώθηκε όταν στήθηκε στις γραμμές για να βγάλει selfie με διερχόμενο τρένο.

Μαζί με την 15χρονη ήταν ένα αγόρι που είδε το τρένο να πλησιάζει - Την προειδοποίησε αλλά εκείνη του απάντησε «να μην φοβάσαι τίποτα στη ζωή»

Με τη ζωή της πλήρωσε μια 15χρονη Ρωσίδα την επιλογη της να στηθεί πάνω σε σιδηροδρομικές γραμμές τρένου για να βγάλει selfie με διερχόμενο τρένο.
Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης μαζί με την 15χρονη Καρίνα Μπαγιουμουχαμπέτοβα ήταν ένα αγόρι - πιθανότατα συγγενής της - ο οποίος πρόλαβε να πηδήξει στο πλάι της γραμμής.
Κατά πληροφορίες ο μηχανοδηγός του τρένου όταν είδε τα δύο άτομα πάνω στις γραμμές ενεργοποίησε τα φρένα αλλά οι συρμοί δεν ακινητοποιήθηκαν εγκαίρως ώστε να αποφευχθεί η τραγωδία.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το αγόρι προειδοποίησε την 15χρονη για το τρένο που πλησίαζε με την ίδια να του απαντά «να μην φοβάσαι τίποτα στη ζωή».
Ο θάνατος της 15χρονης υποχρέωσε τις ρωσικές αρχές να εκδώσουν νέες οδηγίες για όσους επιδιώκουν τέτοιες ριψοκίνδυνες selfies. «Καλούμε τους γονείς να προειδοποιήσουν τα παιδιά τους. Θυμίστε τους ότι οι γραμμές του τρένου είναι επικίνδυνή επιλογή για φωτογραφίες» δήλωσε Ρώσος αξιωματούχος.

protothema.gr