Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Γερμανία: Η Bombardier άνοιξε νέο εργαστήριο δοκιμών ηλεκτρονικών συστημάτων στα τρένα.

Φωτογραφία:  Bombardier.
Η Bombardier Transportation έχει ανοίξει ένα νέο εργαστήριο για την ανάπτυξη και δοκιμή ηλεκτρονικών συστημάτων για συστήματα ελέγχου και σηματοδότησης και ελέγχου αμαξοστοιχιών στο Μάνχαϊμ της Γερμανίας.


Περίπου 40 υπάλληλοι θα εργάζονται στο νέο εργαστήριο το οποίο εγκαινιάστηκε στις 23 Αυγούστου από τον δήμαρχο Mannheim Lothar Quast, τον υπουργό Μεταφορών της Βάδης-Βυρτεμβέργης Winfried Hermann και την υπουργό περιβάλλοντος της Θουριγγίας Anja Siegesmund.

"Το Mannheim είναι ένας χώρος με μακρά παράδοση που έχει ξεπεραστεί για πάνω από 100 χρόνια από το πρωτοποριακό του πνεύμα", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Bombardier Transportation Germany Michael Fohrer. «Με το εργαστήριο υψηλής τεχνολογίας προωθούμε δυναμικά την ψηφιοποίηση προς τα εμπρός».

Ο κ. Hermann πρόσθεσε: "Το εργαστήριο για την τεχνολογία ελέγχου και σηματοδότησης των οχημάτων που εγκαινιάζουμε επίσημα σήμερα στο Mannheim προσφέρει όλες τις δυνατότητες να κάνουμε τη σιδηροδρομική μεταφορά του μέλλοντος ασφαλέστερη και πιο αποτελεσματική.

"Στη Γερμανία βρισκόμαστε στο μετέχμιο μιας δραματικής τεχνολογικής επανάστασης - συμπεριλαμβανομένων των σιδηροδρόμων. Η ψηφιοποίηση των σιδηροδρόμων θα μας επιτρέψει να ανταποκριθούμε επαρκώς στην αυτοματοποίηση των οδικών μεταφορών και να διασφαλίσουμε την ανταγωνιστικότητα στην Ευρώπη ».

Πηγή: globalrailnews.com