Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

ΗΠΑ: Η Christina Aguilera μεταμφιέστηκε και τραγούδησε αγνώριστη στο μετρό. Δείτε το βίντεο.


Ποιες ήταν οι αντιδράσεις των περαστικών όταν αποκαλύφθηκε ότι η Christina Aguilera τραγουδούσε μπροστά τους;

Η Christina Aguilera και ο Jimmy Fallon μεταμφιέστηκαν και κατέβηκαν σε έναν υπόγειο σταθμό του μετρό στη Νέα Υόρκη προκειμένου να κάνουν έκπληξη στους ανυποψίαστους περαστικούς.

Στις 15 Ιουνίου, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το όγδοο προσωπικό δίσκο της, ο οποίος έχει το γενικό τίτλο «Liberation» και δίνει τέλος σε μία δισκογραφική απουσία τεσσεράμισι χρόνων.

Το προηγούμενο βράδυ (14/06), η Xtina ήταν καλεσμένη στο «The Tonight Show» του Jimmy Fallon, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον παρουσιαστή για το νέο άλμπουμ της, να τραγουδήσει το «Fall In Line» (χωρίς την Demi Lovato), αλλά και να συμμετάσχει σε μία πολύ όμορφη έκπληξη.

Μετά τους U2, τη Miley Cyrus και τους Maroon 5, ήρθε η σειρά της Christina Aguilera να μεταμφιεστεί κα να ακολουθήσει τον Jimmy Fallon στο σταθμό «Rockefeller Center» στο Μανχάταν, στην τοποθεσία όπου βρίσκεται το στούντιο του «The Tonight Show».

Αφού διασφάλισαν ότι δε θα τους αναγνωρίσει κανείς, το δίδυμο άρχισε να τραγουδά το «Think» της Aretha Franklin και συνέχισε με το «Fighter» της Christina Aguilera, κερδίζοντας την προσοχή των ανυποψίαστων και σίγουρα βιαστικών περαστικών.

Η δυναμική φωνή της 37χρονης τραγουδίστριας δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Όταν αυξήθηκε ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί για να τους απολαύσει, τα δύο «άγνωστα» άτομα αποκάλυψαν τις πραγματικές τους ταυτότητες και σκόρπισαν ενθουσιασμό στους παρευρισκόμενους, οι οποίοι κατέγραφαν αυτές τις σπάνιες στιγμές στις κάμερες των κινητών τηλεφώνων τους.



 Πηγή: hit-channel.com