Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Αυτός είναι ο πιο προχωρημένος σταθμός του Μετρό στην Θεσσαλονίκη! Δείτε εικόνες και βίντεο!

Εχουν τοποθετηθεί από τα δάπεδα, μέχρι και οι κυλιόμενες σκάλες


Με γοργούς ρυθμούς προχωράνε τα έργα του μετρό στην Θεσσαλονίκη και αυτό δεν είναι εικασία αλλά ένα γεγονός, που αποδεικνύεται μέσα από τις εικόνες.

Η κάμερα του Life-Events.gr βρέθηκε στο σταθμό του μετρό «Ευκλείδης» (Κωνσταντινουπόλεως και Κατσιμίδη), ένα σταθμό που αποτελεί πρότυπο από άποψη κατασκευαστικής προόδου. Οπως θα διαπιστώσετε τόσο στις φωτογραφίες όσο και στο βίντεο, ο συγκεκριμένος σταθμός, όπως και οι περισσότεροι, δεν θα αργήσουν να είναι έτοιμοι.

Τα έργα πολιτικού μηχανικού έχουν ολοκληρωθεί προ πολλού ενώ υπολείπεται η αρχιτεκτονική διαμόρφωση, η οποία επίσης προχωρά. Οι κυλιόμενες σκάλες βρίσκονται εδώ και καιρό στη θέση τους, έχουν τοποθετηθεί τα γρατινένια δάπεδα και έχει ξεκινήσει η κατασκευή των αρχιτεκτονικών τελειωμάτων, όπως τοιχοποιίες, σοβάδες κλπ.
Οι εργασίες συνεχίζονται σε έντονους ρυθμούς ώστε να τηρηθούν πιστά τα χρονοδιαγράμματα, σύμφωνα με τα οποία, το 2019 αναμένεται να ξεκινήσει η δοκιμαστική λειτουργία του μεγαλύτερου τμήματος της βασικής γραμμής του μετρό και το 2020, αναμένεται να παραδοθεί στους πολίτες της Θεσσαλονίκης.
Ο Σταθμός Ευκλείδη θα έχει τέσσερα επίπεδα. Στο επίπεδο 1 βρίσκεται ο χώρος έκδοσης εισιτηρίων, στο επίπεδο 2 και 3 είναι οι μηχανολογικοί χώροι και στο 4 η αποβάθρα.



 Πηγή :life-events.gr