Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Οι Πτυχιούχοι Μηχανικοί Τ.Ε. ΟΣΕ ζητούν συνάντηση με την διοίκηση.

Η διοίκηση του Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε. ΟΣΕ ζητά συνάντηση με την διοίκηση του Οργανισμού προκειμένου να ενημερωθούν για την έρευνα που πραγματοποιεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις κρατικές ενισχύσεις του ΟΣΕ.

Στην επιστολή της η διοίκηση του Συλλόγου, προς τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ κ.κ. Αποστολόπουλο Γεώργιο και Πετράκη Κωνσταντίνο, αναφέρει:

"Με ιδιαίτερη ανησυχία το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε από τα ΜΜΕ και τον τύπο, δημοσιεύματα που φέρνουν ξανά στο προσκήνιο έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ειδικότερα της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού (DG Comp) σχετικά με τις κρατικές ενισχύσεις του ΟΣΕ.
Έχοντας ως γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων του ΟΣΕ και των Εργαζομένων, ζητούμε να έχουμε μία αναλυτικότερη και υπεύθυνη ενημέρωση για το εν λόγω θέμα και σας ενημερώνουμε ότι είμαστε διατεθειμένοι να συμβάλουμε και επικουρικά να βοηθήσουμε για την προάσπιση του Ομίλου.
Προς ενημέρωσή σας, επισυνάπτουμε παλαιότερη μελέτη που συντάχθηκε το 2010 από τους τρεις Επιστημονικούς Συλλόγους των εργαζομένων στον ΟΣΕ και συγκεκριμένα του Συλλόγου μας (που είχε την πρωτοβουλία και την αποκλειστική οργάνωση για την εκπόνησή της), του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών ΟΣΕ και του Πανελληνίου Συλλόγου Πτυχιούχων Σχολών ΟΣΕ, καθώς και τον έγκριτο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, αείμνηστο κ. Κυριάκο Ε. Κιουλάφα.
Η ως άνω μελέτη παρουσιάσθηκε σε συνέντευξη τύπου στις 04 Μαΐου 2010.
Για περαιτέρω συζήτηση, ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για αυτό το εξόχως σοβαρό ζήτημα, παρακαλούμε να ορίσετε το συντομότερο δυνατόν συνάντηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου μας".

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΚΟΝΔΥΛΑΣ                                        ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ