Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Διαγωνισμός για την μεταφορά επιβατών τραίνου με ταξί στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ Σιδηροδρομικά ΝέαΗ ΤΡΑΙΝΟΣΕ προτίθεται να πραγματοποιήσει ανοικτή πρόσκληση σε εταιρίες ράδιο-ταξί που δραστηριοποιούνται στην πόλη της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συνεργαστούν με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην παροχή της υπηρεσίας ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ Θεσσαλονίκης. 
Η πρόσκληση ενδιαφερομένων είναι διαρκής. Οποιαδήποτε εταιρία που πληροί συγκεκριμένα κριτήρια, δύναται να καταθέσει έγγραφη αίτηση συνεργασίας για την Υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ Θεσσαλονίκης, η οποία θα εξετάζεται από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Η Σύμβαση που θα υπογραφεί με την εκάστοτε εταιρία η οποία θα καταθέσει έγγραφο ενδιαφέρον για συνεργασία με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, θα είναι αορίστου χρόνου.
 Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να παραλάβουν δωρεάν τις αναλυτικές προσκλήσεις και τις αιτήσεις με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά καθώς και τις αναλυτικές πληροφορίες από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, Καρόλου 1-3, 3ος όροφος, γραφείο 332, από την 24/06/2016 κατά τις εργάσιμες ημέρες, από 08.00 – 14.00 ( τηλ. 210-5297330) Η προθεσμία υποβολής των προσφορών είναι ανοιχτή.