Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Γιoς γνωστού διοικητή νοσοκομείου, ο νεαρός που αυτοκτόνησε στις γραμμές του Μετρό.

Γιoς γνωστού διοικητή νοσοκομείου ο νεαρός που αυτοκτόνησε στις γραμμές του Μετρό«Αυτό που θέλω να πείτε είναι ότι το παιδί μου δεν άντεχε την αδικία και ήθελε όλος ο κόσμος να είναι ευτυχισμένος» λέει στο protothema.gr ο τραγικός πατέρας.

 Γιος γνωστού διοικητή νοσοκομείου ήταν ο νεαρός που έπεσε στις γραμμές του Μετρό το απόγευμα της Παρασκευής.
 Ο νεαρός έπεσε μπροστά στο συρμό του Μετρό με ορισμένους αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν ότι λίγο πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα παραπατούσε στο χείλος της αποβάθρας.
 Ο χαμός του νεαρού έχει προκαλέσει μεγάλο πόνο στην οικογένειά του με τον πατέρα του να τον αποχαιρετά με ένα συγκινητικό κείμενο που ανήρτησε στα social media.
 Όπως λέει μιλώντας στο protothema.gr «αυτό που θέλω να πείτε είναι ότι το παιδί μου δεν άντεχε την αδικία και ήθελε όλος ο κόσμος να είναι ευτυχισμένος».
 «Ήσουν δυνατός, έξυπνος, ξεροκέφαλος, και ήσουν ο γιος που αγαπούσα πολύ. Πριν φύγω, χθες το πρωί σε αγκάλιασα, σε φίλησα και σου είπα πως σε αγαπάω πάρα πολύ... Δεν απάντησες,,, αλλά μετά από λίγο πήγες για το μεγάλο ταξίδι... Πως μας άφησες ετσι με τόση αγάπη στην καρδιά για σένα. Που μπορούμε να τη δώσουμε? μάλλον πουθενά γιατί ανήκει μόνο σε σένα και μας παρασέρνει σε άγνωστες ατραπούς, σε άγνωστα μονοπάτια και σ" ένα άγνωστο αύριο... Αντίο αγαπημένε μου . Σίγουρα θα ξανασυναντηθούμε... μόνο που δεν ξέρουμε το πότε..» έγραψε ο τραγικός πατέρας. 
 Το κείμενο αποχαιρετισμού στο γιο του σπαρακτικό: «Κάποιες στιγμές η ζωή σε τιμωρεί, ακόμα και όταν δεν φταις... ακόμα και όταν δεν τ' αξίζεις αυτό που σου κάνει. Σήμερα "έφυγε" ο αγαπημένος μου γιος, για το μεγάλο ταξίδι. Ήταν η επιλογή του γιατί δεν άντεχε την αδικία και όλα αυτά που αντιμετώπιζε στον κόσμο που ζούσε. Βεβαία, δεν σκέφθηκε εμάς που αφήνει πίσω του... Πονάει πάρα πολύ... Η ζωή μας παίρνει άλλη τροπή μόνοι μας, χωρίς την παρουσία του... χωρίς το χαμόγελό του. Θα σας παρακαλούσα να προσευχηθείτε για να είναι καλά εκεί που βρίσκεται..»

Πηγή: protothema.gr