Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ρήμαξαν τις ράγες του ΟΣΕ στη Φθιώτιδα.

Λίγο έλειψε να γίνουν αιτία για ατύχημα

Μέρα- μεσημέρι έδρασαν οι δυο δράστες ηλικίας 44 και 27 χρόνων και «ξήλωσαν» από τις ράγες διάφορα μεταλλικά αντικείμενα. Ακολουθούσαν τις ράγες του σιδηροδρομικού δικτύου της Φθιώτιδας και το ξήλωναν δυο τσιγγάνοι «κυνηγοί» μετάλλων, που λίγο έλειψε να γίνουν αιτία για ατύχημα αλλά ευτυχώς τους εντόπισαν στον Δομοκό οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και έβαλαν τέλος στην δράση τους!
Μέρα- μεσημέρι έδρασαν οι δυο δράστες ηλικίας 44 και 27 χρόνων και «ξήλωσαν» από τις ράγες διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, μεταξύ των οποίων δέκα τμήματα από τις σιδηροδρομικές γραμμές και εξαρτήματα την εγκατάστασή τους, πλήθος καλωδίων χαλκού και σιδερένια κομμάτια καθώς και διάφορα κομμάτια από τα ξύλα που χρησιμοποιούνται για να στηρίζουν τις ράγες!
Οι δυο τσιγγάνοι φόρτωσαν τα κλεμμένα υλικά στο αγροτικό φορτηγάκι του 44χρονου, αλλά δεν πρόλαβαν να διαφύγουν καθώς τους συνέλαβαν οι αστυνομικοί και τα απέδωσαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Ο.Σ.Ε.. Το φορτηγάκι κατασχέθηκε και οι «κυνηγοί» μετάλλων παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία.

Πηγή: protothema.gr