Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Το πρώτο τραμ από την Skoda παραδόθηκε για υπηρεσία στην Τουρκία

Η τσεχική εταιρεία κατασκευής Skoda παρέδωσε το πρώτο τραμ, από μια παραγγελία 60 τραμ που θα κυκλοφορήσουν στην τούρκικη πόλη Ικόνιο. Πρόκειται για ένα σύγχρονο 100% χαμηλού δαπέδου τραμ που εντυπωσίασε του επιβάτες.

"Σε λιγότερο από ένα χρόνο μετά την υπογραφή της σύμβασης  έχουμε καταφέρει, να κατασκευάσουμε και να παραδώσουμε το πρώτο τραμ στους επιβάτες οι οποίοι είναι ενθουσιασμένοι. Η παραγωγή εχει ξεκινήσει και  σκοπεύουμε να παραδώσουμε  τα περισσότερα από τα εξήντα οχήματα μέχρι το τέλος του έτους », λέει ο Josef Bernard, διευθύνων σύμβουλος της Σκόντα.
Η χωρητικότητα επιβατών είναι  364 άτομα. Εύκολος τρόπος για την επιβίβαση και την αποβίβαση από το τραμ για τα άτομα με μειωμένη κινητικότητα είναι επίσης δυνατή από το χαμηλό άκρο επιβίβασης. Το τραμ έχει πέντε τμήματα και μήκος 32,5 μέτρα. 

Το κλιματιστικό εχει να προσαρμοστεί στις συνθήκες λειτουργίας, ώστε να εχει μεγαλύτερη απόδοση  και ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει, ενσωματωμένο Wi-Fi δέκτες για την ασύρματη σύνδεση στο internet.