Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Προβλήματα στον Οδοντωτό από την χθεσινή καταιγίδα - Με ιδιωτική πρωτοβουλία η αποκατάσταση του!

Με μεγάλη καθυστέρηση εκτελέστηκε σήμερα το πρώτο πρωινό δρομολόγιο

Η απαξίωση της υπαίθρου και του μοναδικού Οδοντωτού συνεχίζεται....Μια ξαφνική νεροποντή χθες αργά το απόγευμα έδειξε πόσο ανοχύρωτοι είμαστε. Όπως έγραψε και χθες το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, μεγάλη περιοχή των Καλαβρύτων έμεινε στα σκοτάδια για πάνω από μια ώρα, ο δρόμος προς την Ζαχλωρού αποκλεισμένος και αποτέλεσμα ήταν το πρώτο πρωινό δρομολόγιο του οδοντωτού 04/6 από Διακοφτό στα Καλάβρυτα, να εκτελεστεί με καθυστέρηση περισσότερη της μιας ώρας, αφού αμμοχάλικα από τα ρέματα έκλεισαν τη γραμμή στο κομμάτι από Ζαχλωρού προς Κερπινή.
Ευτυχώς η ιδιωτική πρωτοβουλία έδρασε πάλι και αποκαταστάθηκε η γραμμή. Με πρωτοβουλία των Αλέξη Λεχουρίτη, Αντώνη Πλιατσικούρα (πρ. τοπικής. ενότητας Ζαχλωρούς) και Παναγιώτη Μέρμηγκα (του Νικολάου) που διέθεσε τον φορτωτή του η γραμμή αποκαταστάθηκε και ο οδοντωτός εκτελεί τα δρομολόγιά του κανονικά.
Να σημειώσουμε πως με τις πρόσφατες μετατάξεις υπαλλήλων του ΟΣΕ δεν υπάρχουν πλέον υπάλληλοι συντήρησης της γραμμής του Οδοντωτού. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί που αυτοί που απαράμιλλα τρέχουν για τον τόπο μας και τον Οδοντωτό μας,διότι ο Ο.Σ.Ε. δεν είναι ικανός να ανταποκριθεί στις δύσκολες στιγμές.Τους ευχαριστούμε θερμά.
Bestnews