Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ανακοίνωση εργαζομένων του ΟΣΕ στην Καρόλου


Συναδέλφισσες-συνάδελφοι,
Με πρωτοβουλία συνδικαλιστών και εργαζομένων εξ αιτίας της καθυστέρησης της πληρωμής των σιδηροδρομικών την 1 Ιούνη, έγιναν σήμερα συγκεντρώσεις στο ΚΕΠ, το ΜΑΪ και την Καρόλου.
Οι συγκεντρωμένοι συναντήθηκαν στην Καρόλου όπου έγινε συνάντηση με τον Διευθ. Σύμβουλο κ. Θεοφανόπουλο. Η κινητοποίηση αυτή οδήγησε στην επίσπευση των διαδικασιών και το μεσημέρι μας ανακοινώθηκε ότι, την Παρασκευή το πρωί θα πληρωθεί το προσωπικό κανονικά.
Σε κάθε περίπτωση, παραμένουμε σε επιφυλακή και προχωράμε την Παρασκευή στις 8 π.μ. σε συγκεντρώσεις στο ΜΑΪ και την Καρόλου ώστε να αντιδράσουμε πιο δυναμικά, αν δεν τηρηθεί η δέσμευση του Διευθ. Συμβούλου.
Ενημερώνουμε επίσης ότι η πλειοψηφία της Ομοσπονδίας και των σωματείων, γνωρίζοντας γι αυτή την κινητοποίηση, επέλεξαν να μην παρευρεθούν.
Μπροστά στις επερχόμενες εξελίξεις που έχουν να κάνουν με τους νέους κανονισμούς, το οργανόγραμμα και το «μεσοπρόθεσμο» πρόγραμμα (δηλαδή το γ! μνημόνιο), τέτοιες κινητοποιήσεις πρέπει να πυκνώσουν ώστε οι σιδηροδρομικοί να δώσουν την απάντηση τους στην αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης και της τρόϊκας.
ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΤΗΣ 2η ΙΟΥΝΗ