Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ανακοίνωση της ΔΑΚΕ-Σ για τις μετατάξεις του προσωπικού του ΟΣΕ

Μετά τη δημοσίευση από το Υπουργείο Εσωτερικών των ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΤΑΤΑΞΕΩΝ και την άμεση απόσυρση της λίστας, αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο 7.770 θέσεις Ν.Π.Ι.Δ. και Ν.Π.Δ.Δ., για να εκδηλώσουν ενδιαφέρον όσοι σιδηροδρομικοί θέλουν να μεταταχτούν….. μόνο που οι περισσότερες θέσεις είναι ΜΑΪΜΟΥ!!!
Κατόπιν καταγγελιών συναδέλφων μας απ’ όλη την Ελλάδα οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν για να μεταταχτούν, η απάντηση που πήραν από τους φορείς ήταν…. δεν υπάρχουν αυτές οι θέσεις!!!
Η κυβέρνηση με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ που ασκεί και τα εκβιαστικά διλλήματα, ενσπείρει την ανησυχία τον φόβο και την ανασφάλεια στους σιδηροδρομικούς, οι οποίοι είναι τα πρώτα θύματα της αδιέξοδης πολιτικής της, με την οποία στραγγαλίζει τους μισθούς την αγορά και τις επιχειρήσεις, κρυβόμενη πίσω από τους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ!!!
Είναι προφανές ότι η πρακτική και η πολιτική που ακολουθεί, δεν δίνει ούτε ΕΛΠΙΔΑ ούτε ΟΡΑΜΑ για έξοδο από την κρίση για την οποία καμιά ευθύνη δεν έχουν οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι.
Οι σιδηροδρομικοί και οι εργαζόμενοι στα Μ.Μ.Μ. αυτήν την πολιτική αντιπαλεύουμε και αγωνιζόμαστε για την αξιοπρέπεια του επαγγέλματός μας, της δουλειάς και των οικογενειών μας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΑΚΕ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗ