Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Γερμανία: Αυτοκίνητο «εισέβαλε» στο μετρό του Βερολίνου.

Στιγμές χάους εκτυλίχθηκαν στη στάση Bernauer Strasse στο Μετρό του Βερολίνου, όταν αυτοκίνητο «μπούκαρε» μέσα στις εγκαταστάσεις, παρασύροντας με την τρελή του πορεία έξι άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής και η αστυνομία το αποδίδει καθαρά σε ατύχημα, αποκλείοντας οποιαδήποτε σχέση με τρομοκρατική ενέργεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος όταν προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση με ένα ποδήλατο, το οποίο, όπως ισχυρίστηκε, πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του. Όπως ανακοινώθηκε από το γερμανικό υπουργείο Υγείας, από τους έξι τραυματίες, οι τρεις νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Το Μετρό του Βερολίνου συνέχισε κανονικά τη λειτουργία, με εξαίρεση τη στάση που συνέβη το ατύχημα, η οποία δόθηκε εντολή να κλείσει και να μην πραγματοποιούν στάσεις οι διερχόμενοι συρμοί.

Προκειμένου να ανασυρθεί το αυτοκίνητο από την πλατφόρμα του Μετρό, ενεργοποιήθηκαν οι ειδικές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες εργάζονταν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.



Πηγή: zougla.gr