Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Σιδηροδρομικά συμβάντα από όλο τον κόσμο!!! Δείτε εικόνες!!!

 Αψηφούν τον θάνατο για να φτάσουν στην  «γη της επαγγελίας», με την ελπίδα  για μια καλύτερη  ζωή. Χιλιάδες άνθρωποι, από το Μεξικό, την Ονδούρα και το Ελ Σαλβαδόρ  ρισκάρουν την ζωή τους για να περάσουν τα σύνορα των ΗΠΑ, πιστεύοντας ότι εκεί θα βρουν το δικό τους «παράδεισο».



Οδηγός τραίνου στο Λονδίνο είδε να σέρνεται μια γυναίκα και να πέφτει στο κενό της αποβάθρας ενώ η αμαξοστοιχία είχε ξεκινήσει για τον σταθμό  Clapham South. Όπως ανέφερε η Αστυνομία Μεταφορών το παλτό της κοπέλας είχε πιαστεί σε πόρτα του τραίνου με αποτέλεσμα να συρθεί για αρκετά μέτρα. Η κοπέλα σώθηκε αλλά κτυπήθηκε στο κεφάλι και στο χέρι. 
Μια γυναίκα επέζησε ως εκ θαύματος όταν παγιδεύτηκε μεταξύ της αποβάθρας και του τραίνου στον σιδηροδρομικό σταθμό Malvern της Μελβούρνης. Διασώστες  ανέσυραν την γυναίκα η οποία έφερε μόνο μώλωπες και γδαρσίματα.
Παραμορφωμένα συντρίμμια από την σύγκρουση δυο τραίνων, ενός εμπορικού και ενός επιβατικού στην Ταϋλάνδη. 22 τραυματίες εκ των οποίων δυο σοβαρά


Σύγκρουση εμπορικού τραίνου με ρυμουλκούμενο φορτηγό σε σιδηροδρομική διάβαση στην Φλόριντα. Ο οδηγός κατάφερε να σωθεί λίγα λεπτά πριν την σύγκρουση.

Επιμέλεια: "Σιδηροδρομικά Νέα"