
Στη Θεσσαλία βρέθηκε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος Δήμας, ο οποίος επισκέφθηκε εργοτάξια αποκατάστασης οδικών υποδομών που υπέστησαν ζημιές από τις κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias».
thessaliatv.gr
Οι επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν σε περιοχές των νομών Καρδίτσας και Λάρισας, με επιθεώρηση έργων αποκατάστασης σε οδικά σημεία του Δήμου Μουζακίου και της πόλης της Καρδίτσας, ενώ στη Λάρισα ο υπουργός βρέθηκε στον Δήμο Κιλελέρ και συγκεκριμένα στην επαρχιακή οδό Ζαππείου – Κυπάρισσου, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων για την αποκατάσταση των πληγεισών υποδομών της Θεσσαλίας.
Σε δηλώσεις του ο κ. Δήμας ανέφερε ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχουν ολοκληρωθεί 30 από τα 59 σημεία οδικού δικτύου του Δήμου Κιλελέρ που έχει πληγεί από Ντάνιελ και Ηλία.
Την ενημέρωση αυτή παρείχε στον υπουργό και ο υπεύθυνος του έργου της κατασκευαστικής εταιρείας ΑΚΤΟΡ;

Τον υπουργό συνόδευαν ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας