Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

βίντεο δείχνει κλέφτη να κλέβει κινητό τηλέφωνο μέσω παραθύρου τρένου !

Ένα σοκαριστικό βίντεο έχει γίνει viral, που δείχνει έναν κλέφτη να αρπάζει το τηλέφωνο ενός κοριτσιού μέσα από ένα παράθυρο τρένου τη νύχτα


Ένα βίντεο έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο απαθανατίζεται ένας κλέφτης να αρπάζει το τηλέφωνο ενός κοριτσιού από ένα παράθυρο τρένου. Αυτό το σοκαριστικό περιστατικό, που έλαβε χώρα σε σιδηροδρομικό σταθμό τη νύχτα, έχει πυροδοτήσει σοβαρές ανησυχίες για την ασφάλεια στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Στο βίντεο φαίνεται ο άνδρας κρεμασμένος από παράθυρο τρένου, προσπαθώντας να αρπάξει βίαια το κινητό της νεαρής κοπέλας. Παρά τις προσπάθειές της να το κρατήσει μακριά, αρπάζει με επιτυχία το τηλέφωνο και τρέχει. Εν τω μεταξύ, μια άλλη κοπέλα που κάθεται στην απέναντι πλευρά σοκάρεται από την εξέλιξη των γεγονότων και παραμένει σαστισμένη μέχρι που ο κλέφτης αρπάξει το τηλέφωνο.

Η κοπέλα ακούγεται να φωνάζει, «Τσόντ μερά τηλέφωνο» και, αφού ο κλέφτης δραπετεύει, φωνάζει, «μερά τηλέφωνο λε γκάγια (μου πήρε το τηλέφωνό μου)», αλλά μέχρι τότε ήταν πολύ αργά. Το όλο περιστατικό καταγράφηκε στην κάμερα και έκτοτε εξαπλώθηκε γρήγορα σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Αντιδρούν οι Διαδικτυακοί:

Το viral βίντεο έχει προκαλέσει ανησυχίες στους χρήστες του Διαδικτύου σχετικά με την ασφάλεια στα τρένα και σε άλλες μορφές δημόσιας μεταφοράς. Ένας χρήστης του Διαδικτύου σχολίασε, "Logon ko video ki padi hai. Video banane ki jagah agar dhyan dene to phone bach jaata" (Οι άνθρωποι επικεντρώνονται στο βίντεο. Αν είχαν δώσει προσοχή αντί να τραβήξουν, το τηλέφωνο θα μπορούσε να είχε αποθηκευτεί).

Ένας άλλος είπε: «Είναι σημαντικό να είσαι πολύ προσεκτικός σε τέτοια μέρη».

Ο τρίτος χρήστης είπε, "Σε αυτήν την περίπτωση, η αστυνομία σιδηροδρόμων θα πρέπει να λάβει άμεσα γνώση και να αναλάβει δράση."

«Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται το βίντεο ενώ κάθεται χαλαρά και ο κοντινός επιβάτης είναι απασχολημένος στον κόσμο του, φαίνεται ότι είναι σενάριο», είπε ένας χρήστης.