Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Το απίστευτο ταξίδι με τρένο που είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο, αλλά μόνο «τόσο γρήγορο όσο ένα ποδήλατο»

Το ρομαντικό τρένο Sagano προσφέρει φανταστική θέα(Εικόνα: Getty)


Αυτό το αργό αλλά εκπληκτικό ταξίδι με το τρένο προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία για κάθε εποχή, και πολλοί προηγούμενοι επισκέπτες συνιστούν να το ζήσουν το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Είναι πάντα ευχάριστο να βλέπεις τα αξιοθέατα από την άνεση του καθίσματος σου καθώς κοιτάς έξω από ένα παράθυρο και δεν είναι πολύ καλύτερο από αυτό το χαλαρωτικό ταξίδι στην Ιαπωνία.

Το Sagano Scenic Railway με το Sagano Romantic Train είναι μια διάσημη γραμμή τρένου για περιηγήσεις στα αξιοθέατα που σας μεταφέρει μέσα από εκπληκτικά ροζ ανθισμένα δέντρα ή υπέροχα φθινοπωρινά φύλλα, ανάλογα με την εποχή του χρόνου που πηγαίνετε. Εκτείνεται κατά μήκος του ποταμού Hozugawa από το σταθμό Torokko Saga έως το σταθμό Torokko Kameoka.

Το τρένο ήταν ένα μικρό εμπορευματικό τρένο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά εμπορευμάτων σε μέρη που ήταν δύσκολο να εξυπηρετηθούν από τα συνηθισμένα φορτηγά ή σιδηροδρόμους. Είναι ένα μικρό τρένο με ρουστίκ εμφάνιση που κάνει το ταξίδι του με αργό ρυθμό, παρέχοντας μια ήρεμη εμπειρία περιήγησης στα αξιοθέατα.

Η αργή ταχύτητα του τρένου είναι αυτό που κάνει την εμπειρία τόσο ευχάριστη και σας επιτρέπει να απολαύσετε τη φύση γύρω από τον ποταμό Hozu και την ομορφιά της κοιλάδας. Ολόκληρη η διαδρομή διαρκεί περίπου 25 λεπτά για να καλύψει το μονοπάτι των 7 χιλιομέτρων.

Οι απόγονοι του βρετανικού πρωτοπόρου σιδηροδρόμων θα μπορούσαν να έχουν δωρεάν ταξίδια με τρένο

Το κοντινό Κιότο φημίζεται για τα άνθη της κερασιάς του(Εικόνα: Getty)

Μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες του τοπίου από το τρένο(Εικόνα: Getty)

Μπορείτε να επιλέξετε από το κλασικό άνθος κερασιάς την άνοιξη, το φρέσκο ​​πράσινο του καλοκαιριού, τις πορτοκαλί και καφέ αποχρώσεις του φθινοπώρου ή ένα μερικές φορές χιονισμένο χειμωνιάτικο τοπίο, κάθε εποχή έχει μια μοναδική γοητεία.

Η Sagano Scenic Railway Co., Ltd. άνοιξε το 1990 με μόλις εννέα άτομα προσωπικό και έκτοτε παρέχει την ειδική υπηρεσία περιήγησης στα αξιοθέατα.

Το ταξίδι έχει περιγραφεί ως ένα από τα πιο συναρπαστικά στην Ασία, και μερικοί άνθρωποι προτείνουν ακόμη και τον χειμώνα ως την καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε.

Ο Dungmiakem στο TripAdvisor είπε: «Καλύτερα να αποθηκεύσετε αυτό το τρένο για το φθινόπωρο ή το χειμώνα. Είναι όμορφο. Σας συνιστώ να αγοράσετε το εισιτήριο εκ των προτέρων λόγω της δημοτικότητας αυτού του ιστότοπου”

sidirodromikanea.blogspot.com