Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ Σ.Φ.Σ. ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΚΔΡΟΜΗ

 
Το τέλος Οκτωβρίου προσφέρεται για μία περιήγηση στην περιοχή που και οι δύο διάσημοι σκηνοθέτες, τόσο ο Θεσσαλονικιός Κανελλόπουλος, όσο και ο καταξιωμένος διεθνώς Αγγελόπουλος, συνήθιζαν αυτήν την εποχή να παίρνουν τα πλάνα των ταινιών τους, την Δυτική Μακεδονία. 

Τώρα που οι λεύκες ντύθηκαν με την χειμωνιάτικη περιβολή τους και οι βαλανιδιές με το κόκκινο χρώμα του τέλους του Φθινόπωρου, πριν ντυθούν και αυτές με την δικιά τους χειμωνιάτικη περιβολή. Κατόπιν αυτού αποφασίσαμε, για το 4ήμερο από 25 έως και 28 Οκτωβρίου. να περιηγηθούμε την Δυτική Μακεδονία και την Οχρίδα. Θα δούμε την Φλώρινα, το Πισοδέρι με το «Χιονοδρομικό» του να ετοιμάζεται για τον χειμώνα, τα Κορέστια, και θα απολαύσουμε και τις τρεις ποιο εντυπωσιακές λίμνες των Βαλκανίων. Την Μικρή και την Μεγάλη Πρέσπα και την Οχρίδα.

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου θα μεταβούμε σιδηροδρομικώς στην Έδεσσα όπου θα γευματίσουμε στο γνωστό για τις γεύσεις που προσφέρει εστιατόριο του Σταθμού της Έδεσσας, του πιο ειδυλλιακού ίσως Σταθμού της Βόρειας Ελλάδας. Στην συνέχεια, με μισθωμένο λεωφορείο τύπου πούλμαν θα μεταβούμε στην Φλώρινα, όπου και θα διανυκτερεύσουμε και τις τρείς βραδιές της παραμονής μας εκεί. Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου θα επισκεφθούμε το Πισοδέρι, τα χωριά των Κορεστίων και τις λίμνες Πρέσπες, όπου και θα γευματίσουμε. Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου θα εισέλθουμε στην «Βόρεια Μακεδονία» και θα περιηγηθούμε την πόλη της Οχρίδας και την ομώνυμη λίμνη. Την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου θα γυρίσουμε σιδηροδρομικώς στην Αθήνα μέσω Έδεσσας. Η τιμή συμμετοχής είναι 370 ευρώ για τα μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει και 390 για τα μη μέλη. Πρόσθετη επιβάρυνση για Μονόκλινο Δωμάτιο. Στην τιμή περιλαμβάνονται, οι 3 διανυκτερεύσεις με πλούσιο πρωινό σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, τα σιδηροδρομικά εισιτήρια, όλες οι διαδρομές με το μισθωμένο λεωφορείο και οι ξεναγήσεις.
 ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω μεγάλης ζήτησης το ξενοδοχείο μας παρεχώρησε περιορισμένο αριθμό δωματίων και άρα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, αν υπάρξει μεγάλη ζήτηση συμμετοχής, και βέβαια η κράτηση ισχύει μόνο μετά την καταβολή 200 ευρώ έναντι . Επειδή το ξενοδοχείο, λόγω της μεγάλης ζήτησης δωματίων, απαιτεί σύντομα την καταβολή μεγάλης προκαταβολής έναντι της οφειλής, αν δεν δηλώσει συμμετοχή εντός 8 ημερών από την αναγγελία αυτή επαρκής αριθμός, , θα ακυρωθεί η εκδρομή. Δυστυχώς οι καιροί άλλαξαν και οι απαιτήσεις των ξενοδοχείων είναι περισσότερες από άλλοτε και η διαπραγμάτευση κατέστη πολύ δύσκολη. 

Ξεχάστε τα παλιά!!... Δηλώσεις συμμετοχής: Στην Λέσχη μας κάθε Τετάρτη 18.00 μέχρι 21.00 ή στον Ταμία κ. Μιχάλη Θεοφανόπουλο στο τηλέφωνο: 6978686308 
Με εκτίμηση 
Για το Δ.Σ. του «Συλλόγου των Φίλων του Σιδηροδρόμου».
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ . Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ . 
Π. Ράλλης .             Φ. Λυκομήτρος