Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Ιερά Οδός: Οι πρώτες εικόνες από τη σύγκρουση του αυτοκινήτου με το τρένο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (11/07) στην Ιερά Οδό, όταν αμαξοστοιχία που κινούνταν προς τον Πειραιά, συγκρούστηκε με επιβατικό όχημα. Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο της σύγκρουσης.Σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο | Eurokinissi

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο της σύγκρουσης της αμαξοστοιχίας 1325 με το επιβατικό όχημα επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως στην Ιερά Οδό. Υπενθυμίζεται πως το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης και πιο συγκεκριμένα στις 18:35.

Όλα ξεκίνησαν όταν το αυτοκίνητο φέρεται να παραβίασε τις μπάρες στη διασταύρωσης της σιδηροδρομικής γραμμής και να επήλθε η σύγκρουση. Ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος κινούνταν προς τον Πειραιά εκείνη την ώρα, ενώ από το περιστατικό, ευτυχώς, δεν υπήρχαν τραυματίες.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο

Ιερά Οδός | Eurokinissi
Σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο | Eurokinissi
Ιερά Οδός | Eurokinissi

Ιερά Οδός | Eurokinissi

Η ενημέρωση της Hellenic Train

Η Hellenic Train με ενημέρωση στο Twitter για το περιστατικό αναφέρει: «Επιβατικό όχημα παραβίασε τις μπάρες στη διασταύρωση της σιδηροδρομικής γραμμής με την Ιερά Οδό και συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία 1325. Έχει ειδοποιηθεί αστυνομία και ασθενοφόρο.

Πιθανές καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων».

.reader.gr

sidirodromikanea.blogspot.com