Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Αύριο η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΣΕ


Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Σ.Ε. Α.Ε.,  έχει ορισθεί για την 28η Απριλίου 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00, στα Γραφεία του Ο.Σ.Ε. Α.Ε. στην οδό Καρόλου 1-3 (90ς όροφος, Δυτική αίθουσα). Όσα από τα μέλη του Δ.Σ. το επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν και με τηλεδιάσκεψη. 

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1ον- Πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Τράπεζας της Ελλάδος για την υπηρεσία web banking. 

2ον- Εξουσιοδότηση του Δ/νοντος Συμβούλου για την υπογραφή της Συμβατικής Συμφωνίας Ελληνικού Δημοσίου - Διαχειριστή Σιδηροδρομικής Υποδομής.

3ον- Έγκριση προσφυγής στην διαδικασία του άρθρου 269 παράγραφος (ε) του Ν. 4412/16 "Διαδικασία με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση" (άρθρο 50 της Οδηγίας 2014/25/ΕΕ), η οποία θα αφορά τις: «Εργασίες γενικής επισκευής φορείων με αντικατάσταση τροχών, έλεγχο τροχοφόρων αξόνων συμπεριλαμβανομένων και των ετήσιων ρυθμίσεων-διακριβώσεων μέτρησης του μετρητικού φορείου του καταγραφικού οχήματος ΕΜ120 κανονικής γραμμής καθώς και του μετρητικού φορείου του ΕΜ80 μετρικής γραμμής»
(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Δ/ΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ κ. ΤΕΡΕΖΑΚΗ)

4ον- Ενημέρωση μελών του Δ.Σ. από τον Διευθυντή Συντήρησης Γραμμής σχετικά με τα: α). «Ενημερωτικό Σημείωμα προς το Δ.Σ. για την εξέλιξη έργων Συντήρησης», β). Έγκριση 1ης τελικής επιμέτρησης -1ου &2ου ΠΠΑΕ του έργου ΑΣ 2053. γ). Χορήγηση βεβαίωσης ανεκτέλεστου για το έργο (Α.Σ.2183). δ). Έγκριση 1ου Ειδικού Απολογισμού (Α.Σ.2053).

5ον - Ανακοινώσεις.

sidirodromikanea.blogspot.com