Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Η ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ Νο 57 ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Ακόμη μια νευραλγική γραμμή αστικής συγκοινωνίας στη Δυτική Θεσσαλονίκη, η γραμμή 57, ξεκινά σήμερα με ανάθεση από τον ΟΣΕΘ και 100% εξυπηρέτηση από (11) λεωφορεία της ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. τις καθημερινές ημέρες. Είναι γραμμή με απαιτητικό προγραμματισμό και κάλυψη, σε ανάγλυφο με σημαντικές χρήσεις, πλήρη οικιστικό ιστό και ανάγκες μετακινήσεων.

 Η γραμμή 57 (Αριστοτέλους - Ασβεστοχώρι-Διασταύρωση Χορτιάτη) εξυπηρετεί και το Νοσοκομείο Παπανικολάου ολοκληρώνοντας κύκλωμα με τη Γραμμή Νο 58 (Βενιζέλου-Πανόραμα-Διασταύρωση Χορτιάτη) με 92 μεταβάσεις και 95 επιστροφές, δηλαδή 187 δρομολόγια ημερησίως.

Οι πάροχοι της συγκοινωνίας, με σύγχρονα οχήματα, δημιούργησαν σταθμαρχείο εξυπηρέτησης στη Διασταύρωση Χορτιάτη και φιλοδοξούν να λειτουργούν γραμμές - υποδείγματα εξυπηρέτησης. «Η καλύτερη εξυπηρέτηση της Δυτικής Θεσσαλονίκης αποτελεί διαρκή προσπάθεια όλων μας.

Ήδη τα νέα οχήματα αλλά και τα λεωφορεία που αποδεσμεύει ο ΟΑΣΘ καλύπτουν ανάγκες δυτικών δήμων, ενώ είμαστε σίγουροι η ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. θα ανταποκριθεί με ζήλο και επιτυχία στον υπεύθυνο ρόλο της υποστήριξης του παρόχου ΟΑΣΘ», ανέφερε σήμερα, μετά τα πρώτα πρωινά δρομολόγια της γραμμής 57, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕΘ Γιάννης Τόσκας.

sidirodromikanea.blogspot.com