Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Αύριο το τελευταίο αντίο στον σιδηροδρομικό και συγγραφέα Τάκη Παπαδημητρίου


Συγγενείς και φίλοι θα πουν αύριο το τελευταίο αντίο στον σιδηροδρομικό και συγγραφέα Τάκη Παπαδημητρίου που έφυγε χθες από την ζωή.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στα κοιμητήρια της Θέρμης και ώρα 15:45.

Η είδηση του θανάτου του Τάκη Παπαδημητρίου προκάλεσε θλίψη και πόνο στους σιδηροδρομικούς οι οποίοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον εκλιπόντα.

Σε μήνυμα του στο προσωπικό του λογαριασμό το μέλος του Συλλόγου Φίλοι του Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης κ. Κώστας Πάταρας γράφει:
«Αναχώρησε για το μεγάλο ταξίδι ο εξαίρετος συνάδελφος μας Παπαδημητρίου Δημήτριος. Εργάστηκε ως διοικητικός στο Μ.Θ και μετά στην έλξη. Ιδρυτικό μέλος του Σ.Φ.Σ.Θ διετέλεσε μετά τον Λιτσαρδάκη πρόεδρος του συλλόγου ενώ ασχολήθηκε με την ιστορία και ειδικότερα με τον σιδηρόδρομο. Έγραψε 3 βιβλία όλα για το Σιδηροδρομικό Μουσείο και το 3ο μόλις που πρόλαβε να το ολοκληρώσει. Μάλιστα τώρα ετοιμαζόταν για την παρουσίαση του.
Έφυγε ένας συνάδελφος φίλος σιδηροδρόμου ενώ είχε να δώσει ακόμα πολλά στο Σ.Φ.Σ.Θ.
Καλό ταξίδι πρόεδρε καλό παράδεισο.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.»

Η διοίκηση του σωματείου των συνταξιούχων σιδηροδρομικών «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» σε μήνυμα της αναφέρει:

«Έφυγε από τη ζωή ο αγαπητός συνάδελφος Τάκης Παπαδημητρίου. Το Δ.Σ του Σωματείου μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό Παράδεισο Δημήτρη αιωνία σου η μνήμη.»

Χρήστος Γιαννακίδης
sidirodromikanea.blogspot.com