Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Η Alstom θα αποδείξει την παγκόσμια ηγετική της θέση σε λύσεις βιώσιμης και ψηφιακής κινητικότητας στη Διεθνή έκθεση InnoTrans 2022 του Βερολίνου


Η Alstom υπό την ομπρέλα της ταυτότητας της επωνυμίας της, Mobility by Nature, θα παρουσιάσει τις τελευταίες της καινοτομίες και ψηφιακές λύσεις που επιτρέπουν βιώσιμη κινητικότητα για τους πελάτες και πιο πράσινες επιλογές μεταφοράς για τους επιβάτες στη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση σιδηροδρόμων στον κόσμο, την InnoTrans.

Ρίτσαρντ Κλίνικ

Στο Βερολίνο, η Alstom θα παρουσιάσει προϊόντα και λύσεις από το ενισχυμένο χαρτοφυλάκιό της και θα επιδείξει μερικές από τις καλύτερες προηγμένες τεχνολογικές γνώσεις και ψηφιακή τεχνογνωσία στον σιδηροδρομικό κλάδο σήμερα.

Με το ευρύτερο και πιο καινοτόμο χαρτοφυλάκιο πράσινων λύσεων στον κλάδο, η Alstom εστιάζει στην απελευθέρωση του άνθρακα της κινητικότητας. Οι λύσεις πράσινης έλξης, συμπεριλαμβανομένης της πιο πρόσφατης τεχνολογίας κυψελών καυσίμου της Alstom, υδρογόνου, συστοιχίας μπαταριών και λύσεων κυψελών καυσίμου για νέα τρένα, καθώς και επιλογές πράσινης επαναπρόσφυσης για υπάρχοντες στόλους, θα αποτελέσουν το επίκεντρο.

Ως πρωτοπόρος στα τρένα που κινούνται με υδρογόνο, η Alstom χτίζει τα θεμέλια για τη μελλοντική βιομηχανία. Το Coradia iLint, το πρώτο επιβατικό τρένο στον κόσμο με υδρογόνο και τώρα σε εμπορική υπηρεσία στη Γερμανία, θα εκτελεί δρομολόγια από Βερολίνο-Σπαντάου προς Βερολίνο-Ostbahnhof δύο φορές την ημέρα. Οι επισκέπτες της Alstom και οι ειδικοί συνεργάτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια βόλτα με αυτό.

Η ψηφιοποίηση των σιδηροδρόμων είναι η ραχοκοκαλιά της βιώσιμης κινητικότητας και της άριστης εξυπηρέτησης, καθιστώντας αυτό ένα σημαντικό θέμα για τη φετινή έκθεση InnoTrans. Παρουσιάζονται επίσης στο περίπτερο, το Automatic Train Operation (ATO), το Ευρωπαϊκό Σύστημα Ελέγχου Τρένων (ETCS) και οι τεχνολογίες κυβερνοασφάλειας της Alstom ενδυναμώνουν τους χειριστές βελτιστοποιώντας την απόδοση σε πραγματικό χρόνο στη σηματοδότηση και την πολυτροπικότητα και βελτιώνουν την ταξιδιωτική εμπειρία για τους επιβάτες, προσφέροντας ασφάλεια, συνδεσιμότητα και ρευστότητα, παρακινώντας πιο πράσινες επιλογές μεταφορών. Για υπηρεσίες, οι προηγμένες λύσεις δεδομένων συντήρησης της Alstom, συμπεριλαμβανομένου του HealthHub και του δυναμικού σχεδιασμού συντήρησης, διασφαλίζουν ότι οι στόλοι τροχαίου υλικού συνεχίζουν να κινούνται.

Στην εξωτερική οθόνη, τα εκθέματα τροχαίου υλικού της Alstom θα περιλαμβάνουν το περιφερειακό τρένο διπλού ορόφου υψηλής χωρητικότητας Coradia Stream και την ατμομηχανή Traxx με επιλογή τελευταίου μιλίου και εξοπλισμένη με το Ευρωπαϊκό Σύστημα Ελέγχου Τρένων (ETCS).

Καθ' όλη τη διάρκεια της εκπομπής, το περίπτερο της Alstom θα φιλοξενεί 15 #AlstomTalks που παρουσιάζονται από ειδικούς σε βασικά θέματα του κλάδου.

news.railbusinessdaily.com
sidirodromikanea.blogspot.com