Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Τρομοκρατημένοι επιβάτες «δραπετεύουν» από φλεγόμενο τρένο στη Βοστώνη πάνω σε γέφυρα: Μία γυναίκα πήδηξε κάτω στο νερό. Βίντεο


Η φωτιά ξέσπασε σε ένα τρένο της Orange Line που κατευθυνόταν προς το σταθμό Assembly στο Somerville της Μασαχουσέτης.

Φωτιά πήρε ένα τρένο έξω από τη Βοστώνη το πρωί της Πέμπτης (21/7), με αποτέλεσμα οι τρομοκρατημένοι επιβάτες να «δραπετεύσουν» από τα παράθυρα, ενώ μία γυναίκα δεν δίστασε να πηδήξει από τη γέφυρα κάτω στο ποτάμι.

Η φωτιά ξέσπασε σε ένα τρένο της Orange Line που κατευθυνόταν προς το σταθμό Assembly στο Somerville της Μασαχουσέτης. Το τρένο σταμάτησε σε μια γέφυρα πάνω από τον ποταμό Mystic όταν οι φλόγες τύλιξαν το βαγόνι.

«Με τη βοήθεια του προσωπικού της MBTA, περίπου 200 επιβάτες απομακρύνθηκαν πεζή από το τρένο, ενώ μερικοί βγήκαν από τα παράθυρα του πρώτου βαγονιού», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Μεταφορών της Μασαχουσέτης, Τζο Πεσάτουρο, στη The Boston Globe.

Οι επιβάτες κατέγραψαν το περιστατικό με τα κινητά τους τηλέφωνα την ώρα που πολλά άτομα πήδηξαν από τα παράθυρα και κατέβηκαν στις γραμμές του τρένου.

Μία επιβάτης μάλιστα δεν δίστασε να πηδήξει από τη γέφυρα κάτω στο νερό, με τους διασώστες να σπεύδουν κοντά της, αλλά να αρνείται να ανέβει στη βάρκα. «Η γυναίκα αρνήθηκε να μπει στη βάρκα. Της έδωσαν ένα σωσίβιο και κολύμπησε μέχρι την ακτή... Μετά έφυγε».

Το τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό προκαλώντας ένα σκηνικό τρόμου.

gazzetta.gr

sidirodromikanea.blogspot.com