Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Ουκρανικό τρένο μετονομάστηκε σε «Stefania Express» προς τιμήν της νίκης του τραγουδιού της Eurovision


Το ουκρανικό τρένο Κίεβο-Ιβάνο-Φρανκιβσκ με αριθμό 43 θα γίνει επίσημα γνωστό ως Stefania Express φέτος, με τους σταθμούς του Κιέβου, του Καλούς και του Φρανκίβσκ σύμφωνα με πληροφορίες να υποδέχονται την άφιξή του με το τραγούδι της Eurovision "Stefania".

Joshua Manning

Τη Δευτέρα, 16 Μαΐου, η είδηση ​​κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους ανθρώπους να ανεβαίνουν στο Twitter για να δημοσιεύσουν πλάνα από το τρένο που μετονομάστηκε πρόσφατα, τώρα το «Stefania Express», μετά τη νίκη της Ουκρανίας στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

«Ωχ, οι Ουκρανικοί Σιδηρόδρομοι παίζουν πραγματικά το τραγούδι του νικητή της Eurovision κάθε φορά που το «Stefania express» φτάνει στην πόλη Kalush (αυτό είναι και το όνομα του συγκροτήματος, ναι) - μένοντας πιστοί στον λόγο τους!» διαβάστε ένα tweet αναδημοσιεύοντας ένα αρχικό tweet.

«Σιδηροδρομικός σταθμός Kalush. Τρένο Κίεβο – Ivano-Frankivsk. Ξέρεις τι θα συμβεί),» έγραφε το αρχικό tweet στα ουκρανικά, δείχνοντας πλάνα από το τρένο να φτάνει σε έναν σταθμό ενώ το τραγούδι παίζει στο παρασκήνιο.

Πίστωση: Twitter @arthuryatsenko @Brooms1989

Το 💙💛🚆Ukrzaliznytsya μετονομάστηκε στο τρένο Kalush σε "Stefania Express" Το
"Train 43 Kyiv – Ivano-Frankivsk θα γίνει επίσημα "Stefania Express" φέτος. Οι σταθμοί του Κιέβου, του Καλούς και του Φρανκίβσκ θα υποδεχτούν αυτό το τρένο με το τραγούδι "Stefania", γράφτηκε σε ένα tweet που δημοσιεύτηκε μαζί με πλάνα από το τρένο που ανεβαίνει στον σταθμό.

euroweeklynews.com

sidirodromikanea.blogspot.com