Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Αύριο η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΣΕ.


Αύριο Πέμπτη 5 Μαΐου και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΣΕ στα γραφεία του στην οδό Καρόλου στην Αθήνα.
Στα πλαίσια ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού όσα από τα μέλη του Δ.Σ. το επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν και με τηλεδιάσκεψη.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι

1ον· Παραχώρηση στους Δήμους Κορίνθου και Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων της χρήσης της ζώνης απαλλοτρίωσης της παλαιός μετρικού εύρους σιδ/κής γραμμής του ΟΣΕ Πειραιώς-Αθηνών-Πατρών ( Π-, κατά μήκος του παραλιακού μετώπου μεταξύ Κορίνθου και Λουτρακίου.

2ον. Έγκριση για τη διενέργεια του ηλεκτρονικού, δημόσιου, ανοικτού διαγωνισμού μέσω ΕΣΗΔΗΣ για ανάθεση σε ανάδοχο του έργου: «Παροχή Υπηρεσιών Φύλαξης Ισόπεδων Διαβάσεων (Ι.Δ.) του ΟΣΕ, με ανθρώπινο| δυναμικό, γεωγραφικής περιοχής Νότιας Ελλάδος».

3ον.  Έγκριση για τη διενέργεια του ηλεκτρονικού, δημόσιου, ανοικτού διαγωνισμού μέσω ΕΣΗΔΗΣ για την ανάθεση σε ανάδοχο του έργου: «Παροχή Υπηρεσιών Φύλαξης Ισόπεδων Διαβάσεων (Ι.Δ.) του ΟΣΕ, με ανθρώπινο δυναμικό, γεωγραφικής περιοχής Κεντρικής Ελλάδος».

4ον. Έγκριση για τη διενέργεια του ηλεκτρονικού, δημόσιου, ανοικτού διαγωνισμού μέσω ΕΣΗΔΗΣ για ανάθεση σε ανάδοχο του έργου: «Παροχή Υπηρεσιών Φύλαξης Ισόπεδων Διαβάσεων (Ι.Δ.) του ΟΣΕ, με ανθρώπινο δυναμικό, γεωγραφικής περιοχής Βόρειας Ελλάδας». 

5ον. Έγκριση του 1ου ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ σε ισοζύγιο ως προς το αρχικό συμβατικό οικονομικό αντικείμενο του έργου: «Αναβάθμιση - επισκευή της υφιστάμενης μετρικής σιδηροδρομικές γραμμής, αποβαθρών και τεχνικών, στο σιδηροδρομικό τμήμα Κατακόλου-Πύργου-Αλφειού-Ολυμπίας, υπό κυκλοφορία» 

και 6ον. Ανακοινώσεις.

sidirodromikanea.blogspot.com