Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Κακοκαιρία Ελπίδα: Εγκλωβισμένοι στον σιδηροδρομικό σταθμό Θήβας – «Μπαλάκι» από τη μία υπηρεσία στην άλλη μέσα στον χιονιά

Εγκλωβισμένοι 25 επιβάτες στον σιδηροδρομικό σταθμό της Θήβας. Απευθύνουν έκκληση προς την Πολιτική Προστασία για να βρεθεί μία λύση να μην περάσουν την παγερή νύχτα στην αίθουσα αναμονής του σταθμού.


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στο evima.gr, όταν σχόλασαν από την εργασία τους το πρωί και είχε ήδη διακοπεί η κυκλοφορία από την έντονη χιονόπτωση, πήγαν με τα πόδια στον σιδηροδρομικό σταθμό της Θήβας.

Όταν έφτασαν εκεί ενημερώθηκαν ότι έχουν διακοπεί τα δρομολόγια και απευθύνθηκαν στην Πολιτική Προστασία, καλώντας το 112. Η απάντηση που πήραν ήταν να επικοινωνήσουν με την αστυνομία, από όπου τους παρέπεμψαν στην Πυροσβεστική και πάει λέγοντας…

Οι 25 εργαζόμενοι μέχρι και αυτή την ώρα (18:30) παραμένουν στον σιδηροδρομικό σταθμό της Θήβας, χωρίς καμία ενημέρωση για το πότε θα επιστρέψουν στα σπίτια τους στην Εύβοια.

«Μας έχουν κάνει μπαλάκι, είμαστε έξι ώρες στο κρύο νηστικοί και χωρίς να γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψουμε σπίτι μας», λένε.

Οι ώρες είναι κρίσιμες, καθώς πέφτει η θερμοκρασία και οι 25 εργαζόμενοι είναι μέσα στο κρύο.

newsit.gr
sidirodromikanea.blogspot.com