Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

ΟΣΕ: Future Greek Rail Hackathon Open Day 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 17:00

Tον 1ο μαραθώνιο καινοτομίας ανάπτυξης εφαρμογών Future Greek Rail Hackathon με στόχο την ενεργοποίηση (community activation) του οικοσυστήματος καινοτομίας, φορέων και επιχειρήσεων για τη δημιουργία πρωτότυπων εφαρμογών που προωθούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των σιδηροδρόμων, μέσα από νέες και καινοτόμες ιδέες και εφαρμογές με κοινωνικό αντίκτυπο (social impact), διοργανώνει o Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος.


Το Future Greek Rail Hackathon διοργανώνεται από τον Οργανισμό σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία καινοτομίας και τεχνολογίας  Crowdpolicy και θα πραγματοποιηθεί απομακρυσμένα με την χρήση εργαλείων τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 17.00.

 Στο Open Day μπορούν να συμμετέχουν, όσοι ενδιαφέρονται για την διαδικασία του Μαραθωνίου Καινοτομίας καθώς και όσοι έχουν να προτείνουν ιδέες, λύσεις ή επιθυμούν να υποστηρίξουν τη διαδικασία ως μέντορες, πάροχοι δεδομένων.

 

      Πρόγραμμα Open Day Future Greek Rail Hackathon | 17:00–19:00

  • Καλωσόρισμα — Χαιρετισμοί
  • Η σημασία της δράσης Future Greek Rail Hackathon, για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του ΟΣΕ, Σπύρος Πατέρας, Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος, ΟΣΕ
  • Παρουσίαση του Future Greek Rail Hackathon, διαδικασία μαραθωνίου καινοτομίας, στόχοι και θεματικές ενότητες, Γιώργος Καραμανώλης, Co-Founder & CTO/CIO, Crowdpolicy
  • Συζήτηση — Ερωτήσεις

    Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Open Day του Future Greek Rail Hackathon και να ενημερωθούν για τον μαραθώνιο καινοτομίας και τα επόμενα βήματα, μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στον ακόλουθο σύνδεσμο https://crowdhackathon.com/ose/open-day/ μέχρι και τις 27 Σεπτεμβρίου 2021.

    Σχετικοί Σύνδεσμοι:
Δήλωση Συμμετοχής στον μαραθώνιο καινοτομίας: https://crowdhackathon.com/ose/apply


sidirodromikanea.blogspot.com