Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Για ακόμα μια φορά βανδάλισαν βαγόνια στο Πάρκο του ΟΣΕ – Δε σεβάστηκαν ούτε τρόφιμα που είχαν συγκεντρωθεί για απόρους.

Δεκάδες φορές έχουμε γράψει για τις φθορές και τις κλοπές που σημειώνονται στο Πάρκο του ΟΣΕ και σε αυτό, δυστυχώς, έρχεται να προστεθεί ένα ακόμα περαστικό.

Περιστατικό που προκαλεί θλίψη, αλλά και θυμό, αφού αυτή τη φορά οι άγνωστοι μπήκαν στο εσωτερικό βαγονιών στο πατινάζ, προκάλεσαν καταστροφές, ενώ δε δίστασαν να σκορπίσουν τρόφιμα που είχαν συγκεντρωθεί από τους Αεροπροσκόπους για απόρους της πόλης.


Μεταφέρουμε όσα το 6ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Καλαμάτας δημοσίευσε πριν από λίγο:

“Μόλις προχτές υπογράφηκαν οι νέες συμβάσεις μας για τα βαγόνια…. δυστυχώς η εικόνα των βαγονιών μας σήμερα είναι αυτή.
Κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την απουσία κόσμου λόγω της νυχτερινής απαγόρευσης και την ατιμωρησία πιθανώς όταν τους πιάνουν και βανδαλισαν τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά τα βαγόνια μας στον χώρο του πατινάζ.
Δεν μας έκλεψαν τίποτα αλλά οι καταστροφές είναι αρκετές και η μεγαλύτερη ήταν ότι σκόρπισαν τρόφιμα που είχαμε μαζέψει για απόρους τής πόλης μας… ευελπιστούμε ότι όλοι οι υπεύθυνοι θα αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Εμείς αποφασισμένοι να κάνουμε το καθήκον μας προς τον τόπο μας και τον χώρο που κάνουμε τις δράσεις μας τα τελευταία χρόνια θα διορθώσουμε όλες τις ζημιές και θα συνεχίσουμε στον ίδιο Ρυθμό να προσφέρουμε στο πάρκο που τόσο αγαπάμε και ανήκει σε όλους τους πολίτες και όχι σε μια μικρή ομάδα βανδάλων.”

Εμείς στο «Θάρρος» έχουμε γράψει δεκάδες φορές για το σοβαρό αυτό ζήτημα και, μάλιστα, τις τελευταίες μέρες σχεδόν καθημερινά.
Ήρθε η ώρα η Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρουν μια απόφαση τώρα και να είναι οριστική.
Αυτή η κατάσταση είναι ντροπή για την πόλη και θα έπρεπε να έχει σταματήσει χρόνια τώρα.

tharrosnews.gr