Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Γάμος σκηνικού- «Ζευγάρι» στο τρένο για να τονίσει τους περιορισμούς του Κοραναϊού. Δείτε το βίντεο.


Ένας άντρας και μια γυναίκα διοργάνωσαν έναν γάμο σε ένα τρένο για να επισημάνουν τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την πανδημία του κοροναϊού.

Η ρομαντική υπηρεσία - η οποία πραγματοποιήθηκε σε μια σιδηροδρομική άμαξα TFL - ήταν μια φάρσα, αλλά είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός πραγματικού γάμου, από ομιλίες έως γιρλάντες λουλουδιών και παίκτες βιολιού.
Το YouTuber Elvin Mensah , του οποίου το κανάλι είναι γεμάτο με κωμικά σκίτσα, συμπεριλαμβανομένων ημερομηνιών φάρσας που βρίσκονται στα τρένα, είναι ο εγκέφαλος πίσω από τον ψεύτικο γάμο.
Αφιέρωσε την υπηρεσία σε όλους εκείνους των οποίων οι γάμοι έχουν καταστραφεί από την κρίση του coronavirus.

"Αυτός ο γάμος είναι σε όλους εκείνους που δεν μπορούν να παντρευτούν το 2020", δήλωσε ο Έλβιν, κατά τη διάρκεια της τελετής. "Σε όσους βρίσκονται σε καραντίνα ακόμα, σε αυτούς που μπορούν να έχουν μόνο 15 επισκέπτες στο γάμο τους."

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Αυτός ο γάμος είναι μια υπενθύμιση ότι ακόμη και το 2020, ο ρομαντισμός δεν είναι ακόμα νεκρός."

Το βίντεο ξεκινά με τη διαδικασία ρύθμισης της διακόσμησης της μεταφοράς TFL και της συγκέντρωσης «επισκεπτών», τους οποίους είπε ο Έλβιν στην Τάιλα «ένα μείγμα μερικών φίλων και μελών του κοινού».
Η υπηρεσία ήταν μια φάρσα του YouTube, αλλά είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός πραγματικού γάμου (Credit: YouTube / Elvin Mensah)
Η υπηρεσία ήταν μια φάρσα του YouTube, αλλά είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός πραγματικού γάμου (Credit: YouTube / Elvin Mensah)
Ντυμένος με ένα κομψό κοστούμι και παπιγιόν, ο Έλβιν συνομιλεί με την κάμερα.
«Σήμερα, θα παντρευτώ στο τρένο», λέει. "Θα είναι ένας μεγάλος γάμος - ο μεγαλύτερος του 2020. Γάμος Corona. Το πιο hot στην πόλη!"
Οι γιρλάντες με ψεύτικα λουλούδια είναι υφασμένες γύρω από τις ράγες χεριών κατά την προετοιμασία και οι παίκτες βιολιού παραμένουν καθώς οι «επισκέπτες» περιμένουν υπομονετικά.
Στη συνέχεια, η «νύφη» κατεβαίνει στο διάδρομο της αμαξοστοιχίας, σε ένα λευκό νυφικό και ένα πέπλο για μια ολοκληρωμένη υπηρεσία γάμου, που διακόπτεται περιστασιακά από τη φωνή tannoy TFL.


tyla.com
https://www.blogger.com/blog/post/edit/1459695333651252885/6315518222305395970

Επιμέλεια: Χρήστος Γιαννακίδης