Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Σάλος: Βουλευτής μπήκε σε τρένο για ταξίδι γνωρίζοντας πως έχει κορονοϊό!

Απίστευτη ιστορία με μια 60χρονη μέλος του κοινοβουλίου, που διένυσε 1200 χιλιόμετρα, πήρε μέρος σε συνεδρίαση και όταν επέστρεψε στη βάση της ανακοίνωσε πως είναι θετική στον κορονοϊό.

Σάλος έχει προκληθεί με την αποκάλυψη που έγινε για μια βουλευτή η οποία γνωρίζοντας πως διαθέτει συμπτώματα κορονοϊού, κι ενώ είχε κάνει τεστ και περίμενε τα αποτελέσματα, δεν δίστασε να ταξιδέψει διασχίζοντας… μια ολόκληρη χώρα και να παραβρεθεί μάλιστα σε συνεδρίαση του κοινοβουλίου.
Η ειρωνεία είναι πως το θέμα συζήτησης ανάμεσα στους βουλευτές ήταν η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί λόγω του COVID-19, ενώ παρά το γεγονός ότι η ίδια ενημερώθηκε στη συνέχεια πως έχει βρεθεί θετική στον ιό, επέλεξε να ταξιδέψει πίσω στη βάση της χρησιμοποιώντας τρένο!
Μετά από αυτή την αποκάλυψη, ξέσπασαν έντονες διαμαρτυρίες από άλλους βουλευτές της χώρας που κατέκριναν τη στάση της ως πλήρως ανεύθυνη καθώς έβαλε σε υψηλό κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Απίστευτη ιστορία με μια 60χρονη μέλος του κοινοβουλίου, που διένυσε 1200 χιλιόμετρα, πήρε μέρος σε συνεδρίαση και όταν επέστρεψε στη βάση της ανακοίνωσε πως είναι θετική στον κορονοϊό.Πηγή: AP Images




Η Μάργκαρετ Φέριερ απολογήθηκε για την πράξη της. Η 60χρονη ξεκίνησε γνωρίζοντας πως έχει συμπτώματα και έχοντας κάνει το τεστ, για να βρεθεί στο Ουεστμίνστερ και να συμμετάσχει στη συζήτηση που έγινε στο Βρετανικό Κοινοβούλιο για τον ίδιο τον κορονοϊό!

Το χειρότερο όλων είναι πως την επόμενη ημέρα, κι ενώ έλαβε τα αποτελέσματα του τεστ που την ενημέρωναν ότι είναι θετική στον ιό, επέλεξε να επιστρέψει στη Σκωτία (είναι μέλος του Εθνικού Κόμματος της Σκωτίας) χρησιμοποιώντας το τρένο. Η συγκεκριμένη, λοιπόν, έκανε πάνω από 1200 χιλιόμετρα γνωρίζοντας πως έχει βρεθεί θετική στον κορονοϊό κι αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει πολιτική θύελλα στη Μεγάλη Βρετανία…


newsbomb.gr