Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Γερμανός πήγαινε για το «τέλειο ατύχημα», αλλά του γύρισε… μπούμερανγκ!

Το σχέδιο για την «τέλεια απάτη» Γερμανού, ο οποίος άφησε το τρένο να του πατήσει το χέρι για να «τσεπώσει» τα εκατομμύρια της ασφάλειας, του γύρισε… μπούμερανγκ, καθώς, όχι μόνο έχασε το εν λόγω χέρι και δεν θα πάρει ούτε σεντ για αυτό, αλλά, προς το παρόν, θα βλέπει τον κόσμο πίσω από τα κάγκελα του κελιού του!

Σύμφωνα με την «Bild», ο Κρίστιαν Β. προσπάθησε να εξαπατήσει την ασφαλιστική εταιρία, η οποία, σε περίπτωση σοβαρού ατυχήματος, θα τον αποζημίωνε με 6.700.000 ευρώ. Πιστεύοντας, λοιπόν, ότι έχει το «τέλειο σχέδιο», τον Αύγουστο του 2018, ξημερώματα, πήγε με μηχανάκι στον σιδηροδρομικό σταθμό του Νόρντμπεγκε. Αφού έριξε το μηχανάκι δίπλα από σταθμευμένο τρένο, ξάπλωσε στις ράγες και έβαλε το αριστερό χέρι του κάτω από έναν τροχό.

Όταν αυτό ξεκίνησε, με προορισμό το Ντόρτμουντ, άρχισε να κόβει το χέρι του Κρίστιαν. Μέχρι να το ακινητοποιήσει ο οδηγός, είχε κοπεί ένα μεγάλο μέρος του χεριού και αργότερα οι γιατροί αναγκάστηκαν να το ακρωτηριάσουν πλήρως!

Ο άνδρας απαίτησε να λάβει την αποζημίωση των 6.700.000 ευρώ από την εταιρία, όμως, τόσο η ασφαλιστική όσο και η αστυνομία είχαν αμφιβολίες για τον ισχυρισμό του περί ατυχήματος.

Τελικά, ο Κρίστιαν καταδικάστηκε σε δυόμισι χρόνια φυλάκιση για ασφαλιστική απάτη και, φυσικά, δεν πρόκειται να λάβει ποτέ του καμία αποζημίωση!

newsbreak.gr