Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Κλόουν στο Μεξικό προσφέρει αντισηπτικό και μάσκες στους επιβάτες του μετρό.

Μια πολύ ευχάριστη πρακτική ξεκίνησαν να εφαρμόζουν οι αρχές στο Μέξικο Σίτι, προκειμένου να περιορίσουν την εξάπλωση του κορονοϊού. Προσέλαβαν κλόουν, οι οποίοι μοιράζουν μάσκες και αντισηπτικά σε κεντρικούς σταθμούς του μετρό.
Στο Μέξικο Σίτι, η διεύθυνση του μετρό προχώρησε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρακτική, προκειμένου να βοηθήσει στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού. 
Οι αρχές προσέλαβαν κλόουν, οι οποίοι θα βρίσκονται στην είσοδο των σταθμών του μετρό και θα μοιράζουν στον κόσμο αντισηπτικά και μάσκες.
«Νιώθω άσχημα, διότι πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως αυτό που συμβαίνει δεν είναι αληθινό. Όμως είναι. Ξέρω πολλούς ανθρώπους που κόλλησαν και μερικοί ήταν φίλοι μου», λέει η Πίνα, μία εκ των κλόουν.
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οκτώ κλόουν, οι οποίοι βρίσκονται στους πιο πολυσύχναστους σταθμούς του Μέξικο Σίτι, προμηθεύοντας συνεχώς το κοινό με αντισηπτικά και μάσκες.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς, τα κρούσματα του κορονοϊού ξεπερνούν τις 35.000, ενώ οι θάνατοι τις 3.000 αντίστοιχα.

sputniknews.gr