Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Άνδρας ρίχνει με καρατιά αστυνομικό στις γραμμές του μετρό. Βίντεο.


Ένας 25χρονος άνδρας συνελήφθη στο μετρό της Νέας Υόρκης από αστυνομικούς επειδή δεν πλήρωσε εισιτήριο, στην προσπάθεια του να διαφύγει όμως έριξε κλωτσιά σε έναν εκ των δύο, με αποτέλεσμα να βρεθεί στις γραμμές του μετρό.
Βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του μετρό στην Νέα Υόρκη, δείχνει τη στιγμή που ένας άνδρας κλωτσάει μία αστυνομικό, όταν εκείνη και ένας συνάδελφος της, τον είχαν ακινητοποιήσει και προσπαθούσαν να τον συλλάβουν επειδή δεν πλήρωσε εισιτήριο.
Το συμβάν συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής στο σταθμό της 125ης Οδού στο Χάρλεμ, όταν οι αστυνομικοί Κάρολιν Άντερσον και Ελάιζα Πάρντιου προσπαθούσαν να συλλάβουν τον 25χρονο Ανκουάντο Τζόνσον.
Το βίντεο δείχνει τους δύο αστυνομικούς να προσπαθούν να ακινητοποιήσουν τον άνδρα επειδή κατέβηκε στην πλατφόρμα χωρίς να πληρώσει το εισιτήριο αξίας 2.75 δολαρίων.
Ο Πάρντιου πιέζει τον άνδρα στο λαιμό και η Άντερσον προσπαθεί να του ακινητοποιήσει τα πόδια, την ώρα που άνδρας παλεύει ν’ απελευθερωθεί και κλωτσάει συνεχώς την Άντερσον.
Τελικά σε μία κλωτσιά η αστυνομικός χάνει την ισορροπία της και πέφτει στις γραμμές του μετρό, όπου με τη βοήθεια των παρευρισκομένων καταφέρνει να ανέβει ξανά στην αποβάθρα. Από το όλο συμβάν τελικά η αστυνομικός έσπασε το χέρι της.
Στη συνέχεια ο άνδρας συνελήφθη και σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες έφτυσε τους αστυνομικούς και τους φώναζε «έχω βελόνες, ελπίζω να κολλήσετε HIV».
Ο Τζόνσον κατηγορείται για επίθεση κατά της αρχής, έκθεση σε κίνδυνο και για κλοπή από υπηρεσία.
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Χάρλεμ για να παρασχεθεί ιατρική και ψυχολογική βοήθεια.



dailymail.co.uk
reader.gr