Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Οι ευχές της βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης, Άννας Ευθυμίου, για το Πάσχα

Το φετινό Πάσχα δεν είναι ίδιο. Η Μεγάλη Εβδομάδα και η προσμονή για την Ανάσταση μας βρίσκουν στα σπίτια μας, για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία του κορωνοϊού και να προασπίσουμε την υγεία μας. Παράλληλα, αγωνιούμε για τις αλλαγές που επιφέρει η πανδημία στη ζωή μας. 


Η επόμενη μέρα και η επιστροφή στην κανονικότητα θα είναι δύσκολη για όλους μας. Η Κυβέρνηση, με τα μέτρα στήριξης που θεσπίζει, στηρίζει τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας και ειδικότερα επιχειρήσεις, εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους, ώστε η οικονομία μας να έχει τη δυνατότητα να ανακάμψει σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Όμως, η επόμενη μέρα είναι και μία ευκαιρία να δημιουργηθεί ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο μεταξύ των εργοδοτών και των εργαζομένων, όπου η Πολιτεία θα εγγυάται την εύρυθμη λειτουργία του. 

Μένουμε σπίτι, προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας!

Καλό Πάσχα με αισιοδοξία και ελπίδα για την επόμενη μέρα!

Οι ευχές μας συνοδεύουν τους σύγχρονους ήρωες της πρώτης γραμμής της μάχης κατά του κορωνοϊού, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, φαρμακοποιούς, ένστολους, εργαζόμενους στους Δήμους, σε σούπερ μάρκετ, υπηρεσίες διανομής και μεταφορών κ.ο.κ.


Άννα Ευθυμίου 
Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης